Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar 7+5 gunluk hamileyim 6. Haftadan itibaren tiksinmem oluyodu yiyecek ve kokulardan bugun bicak gibi kesildi dun kasiklarimda agri oldu bugun o da kalmadi aranizda benim gibi olan varmi?
Oncelikle sakin olun 7/24 bulantiniz olacak degil .Lutfen stres yapmayın .Aklinizdaki sorulari okuyabiliyorum.Acaba bebek yasiyor mu ? Vücudunuz hamilelige uyum sağlamaya calisiyor .Bazen olur bulantı bazen 3 5 gun olmaz .Bir sey yok yani Üzülmeyin
Kizlar 7+5 gunluk hamileyim 6. Haftadan itibaren tiksinmem oluyodu yiyecek ve kokulardan bugun bicak gibi kesildi dun kasiklarimda agri oldu bugun o da kalmadi aranizda benim gibi olan varmi?
Oncelikle sakin olun 7/24 bulantiniz olacak degil .Lutfen stres yapmayın .Aklinizdaki sorulari okuyabiliyorum.Acaba bebek yasiyor mu ? Vücudunuz hamilelige uyum sağlamaya calisiyor .Bazen olur bulantı bazen 3 5 gun olmaz .Bir sey yok yani Üzülmeyin
rahat ol canım belirtiler sürekli devam etmez
kanaman olmadıgı sürece yolunda demektir
yine de için rahat etsin dersen acile git bebişinin kalbini duy rahatla :)