Gebeliğe Hazırlık Acill yardimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aynurkaya37

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
62
143
23
32
Kizlar 7+5 gunluk hamileyim 6. Haftadan itibaren tiksinmem oluyodu yiyecek ve kokulardan bugun bicak gibi kesildi dun kasiklarimda agri oldu bugun o da kalmadi aranizda benim gibi olan varmi?

Oncelikle sakin olun 7/24 bulantiniz olacak degil .Lutfen stres yapmayın .Aklinizdaki sorulari okuyabiliyorum.Acaba bebek yasiyor mu ? Vücudunuz hamilelige uyum sağlamaya calisiyor .Bazen olur bulantı bazen 3 5 gun olmaz .Bir sey yok yani ;) Üzülmeyin
Kizlar 7+5 gunluk hamileyim 6. Haftadan itibaren tiksinmem oluyodu yiyecek ve kokulardan bugun bicak gibi kesildi dun kasiklarimda agri oldu bugun o da kalmadi aranizda benim gibi olan varmi?

Oncelikle sakin olun 7/24 bulantiniz olacak degil .Lutfen stres yapmayın .Aklinizdaki sorulari okuyabiliyorum.Acaba bebek yasiyor mu ? Vücudunuz hamilelige uyum sağlamaya calisiyor .Bazen olur bulantı bazen 3 5 gun olmaz .Bir sey yok yani :KK66: Üzülmeyin

Kalp atisi durdu diye korktum doktoruma yazdim cevap bekliyorum bi taraftan burdan da sormak istedm tesekkur ederim

Kalp atisi durdu diye korktum doktoruma yazdim cevap bekliyorum bi taraftan burdan da sormak istedm tesekkur ederim
Benimde 3 gundur normalde migde bulantim yok kasik agrim yok dun daha doktor cok saglikli dedi 5 haftalik hamileyim aynen korkma oyle seyler dusunme

rahat ol canım belirtiler sürekli devam etmez
kanaman olmadıgı sürece yolunda demektir
yine de için rahat etsin dersen acile git bebişinin kalbini duy rahatla :)

Hic alakasi yok rahatlayın .Kalp atışı dursa hic bir belirti vermez bu haftalarda. Allah saglikla kavustursun.

Gunaydin kizlar doktora gittim bugun sukur bi sknti yok kalp atisinida duyduk 8+1 gunluk olmusum allah razi olsun sizlerden

Back