Acill yardimm bakarmisinizzz

Chamomileee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
61
13
8
32
Adetime 5gun falan var.10gun kala idrar testi yapiyorum ilkinde baya ikinci cizgi cikmisdi.her gun tekrarladim.5gun kalana kadar.ama gittikce daha cok siliklesti ya.ne anlama gelir bu.dusukmu yapiyorum.bhcg degerlerimmi dusuyor anlamadim.beklemeye sabrim hic yookk.lutfen bilenler yazsinn.bu arada belim feci agriyor.baska da bir belirti yok.

Adetine 10 gun varken bence yumurtan catlamis olabilir o sirada da ikinci cizgi cok belirmistir bunlar sadece varsayim icine sinmiyosa bi kan tahlili yaptir ama onceki aydan bir gebelik soz konusu degilse 10gun onceden bilmek cok cok zor bi ihtimal o gunlerde yeni olusum basliyor hucre bolunmesi yasiyor belki tutunma gerceklesiyor o sirada hormon yuksekligi cok belirgin olmaz idrarda

Kan testi neden yaptirmiyorsun

Hayir canim yumurtam catladigi gun iliskiye girdik.ben hep belirtileri takip ederim.kasigimda batma oluyor ve bu bir gun devam ediyor o zaman yumurtluyorum.iliskiden 1hafta falan sonra test yaptim cikti bilemiyorum simdi.

Cok erken onun icin buraya yazdim rahatlanmak icin☹

Seni okadar çok iyi anlıyorum ki. 1.5 sene uğraştım bende. Beklemek okadar zor geliyorr ki zamanda geçmek bilmiyor.. Hergun test yapardim evde:) Sürekli kendimi dinlerdim bi belirti varmı acaba diye:) İns tez zamanda hayırlı haberi öğrenirsin

İnsallah canim.peki beklentilerin son buldumu?varmi bi bebek

İnsallah canim.peki beklentilerin son buldumu?varmi bi bebek
Evet son buldu çok şükür:) 3 aylık hamileyim şuan. Adetime bir kala sağlık ocağına gidip adetim bir gün gecikti deyip kan testi yaptirmistim:)) 2.30 çıktı hüsran tabiki. 4 gün gecikince hastaneye gidip tekrar baktirdim hamile olduğumu öğrendim:) birde doktor kızdı 10 gün gecikmesini bekliyorlar sen niye bu kadar acele ettin diye. 4 gün beklemem bile büyük bir sabır bilmiyor tabi:))

Hayir canim yumurtam catladigi gun iliskiye girdik.ben hep belirtileri takip ederim.kasigimda batma oluyor ve bu bir gun devam ediyor o zaman yumurtluyorum.iliskiden 1hafta falan sonra test yaptim cikti bilemiyorum simdi.
Hayirli haberler al insallah cnm gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…