Acill yardimci olurmusunuz 2. Cizgi

hatice90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
102
57
98
34

Arkadaşlar merhaba bu 3 gün içinde yaptığım üçüncü test. Adetim 4-5 gün gecikti diğer 2 test negatifti fakat sabah yine yapayım dedim 5 dk içinde birşey çıkmayınca bıraktım ve işe gittim dondugumde banyoda unuttuğum için bakayım dedim ve bu çizgiyi gördüm benmi hayal görüyorum yoksa geçersiz bı cizgimidir yardımcı olurmusunuz

Kuruma çizgisi de olabilir yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın

Eşimi yinede bı eczaneye gönderdim erken gebelik testi yapsam bu saatte belli olurmu cevabiniz için tesekkurler
2 saat sıvı alımını kes yap tabiki belli olur sabah denmesinin sebebi sıvı alımı olmadığı için idrarada yoğunlaşıyor o yüzden. inşallah herşey gönlünüzce olur haber ver merak ettim

2 saat sıvı alımını kes yap tabiki belli olur sabah denmesinin sebebi sıvı alımı olmadığı için idrarada yoğunlaşıyor o yüzden. inşallah herşey gönlünüzce olur haber ver merak ettim
Tamamdır çok teşekkür ederim haberdar edicem :) sonucu atarim

Belki var ama ise gittiğin için üzerinden kaç saat geçmiştir kim bilir kuruma çizgisine dönmüş rengi testi tekrarla hayırlısı olsun şimdiden

merhaba kuruma çizgisi olabilir daha önce benimde başıma geldi ilk dakikalarda çıkmadıysa ümitlenmeyin yarın sabah ilk idrarla bir kez daha deneyin

Yaptınız mı tekrar test sonuç nedir

2 test daha yaptım birinde sanki varmı gibi diğerinde yok. O yüzden akşam beta HCG vercem

2 test daha yaptım birinde sanki varmı gibi diğerinde yok. O yüzden akşam beta HCG vercem
Kaset testler yanıltabiliyor erken gebelik testlerinde bile geç döllenme varsa çıkmayabilir en iyisi kan vermeniz akşam sonucu bize yazarsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…