Kuruma çizgisi de olabilir yarın sabah ilk idrarla tekrarlayınEki Görüntüle 2931677
Arkadaşlar merhaba bu 3 gün içinde yaptığım üçüncü test. Adetim 4-5 gün gecikti diğer 2 test negatifti fakat sabah yine yapayım dedim 5 dk içinde birşey çıkmayınca bıraktım ve işe gittim dondugumde banyoda unuttuğum için bakayım dedim ve bu çizgiyi gördüm benmi hayal görüyorum yoksa geçersiz bı cizgimidir yardımcı olurmusunuz
Eşimi yinede bı eczaneye gönderdim erken gebelik testi yapsam bu saatte belli olurmu cevabiniz için tesekkurlerKuruma çizgisi de olabilir yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın
2 saat sıvı alımını kes yap tabiki belli olur sabah denmesinin sebebi sıvı alımı olmadığı için idrarada yoğunlaşıyor o yüzden. inşallah herşey gönlünüzce olur haber ver merak ettimEşimi yinede bı eczaneye gönderdim erken gebelik testi yapsam bu saatte belli olurmu cevabiniz için tesekkurler
Tamamdır çok teşekkür ederim haberdar edicem :) sonucu atarim2 saat sıvı alımını kes yap tabiki belli olur sabah denmesinin sebebi sıvı alımı olmadığı için idrarada yoğunlaşıyor o yüzden. inşallah herşey gönlünüzce olur haber ver merak ettim
Yaptın mı testTamamdır çok teşekkür ederim haberdar edicem :) sonucu atarim
Ayh araba arizalanmis şansın bu kadarı hala eşimi bekliyorum şaka gibi bir akşam olduYaptın mı test
Belki var ama ise gittiğin için üzerinden kaç saat geçmiştir kim bilir kuruma çizgisine dönmüş rengi testi tekrarla hayırlısı olsun şimdidenEki Görüntüle 2931677
Arkadaşlar merhaba bu 3 gün içinde yaptığım üçüncü test. Adetim 4-5 gün gecikti diğer 2 test negatifti fakat sabah yine yapayım dedim 5 dk içinde birşey çıkmayınca bıraktım ve işe gittim dondugumde banyoda unuttuğum için bakayım dedim ve bu çizgiyi gördüm benmi hayal görüyorum yoksa geçersiz bı cizgimidir yardımcı olurmusunuz
Tekrarladınız mıAyh araba arizalanmis şansın bu kadarı hala eşimi bekliyorum şaka gibi bir akşam oldu
merhaba kuruma çizgisi olabilir daha önce benimde başıma geldi ilk dakikalarda çıkmadıysa ümitlenmeyin yarın sabah ilk idrarla bir kez daha deneyinEki Görüntüle 2931677
Yaptınız mı tekrar test sonuç nedirEki Görüntüle 2931677
Kaset testler yanıltabiliyor erken gebelik testlerinde bile geç döllenme varsa çıkmayabilir en iyisi kan vermeniz akşam sonucu bize yazarsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah2 test daha yaptım birinde sanki varmı gibi diğerinde yok. O yüzden akşam beta HCG vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?