canım cok sanssızsın kı yazını benım gıbı panık bır anne okuyor..o yuzden bana kalsa endıse duyuyorsam ben hemen goturrdum..ama ıcın bıraz bıle olsa rahatsa sabahı bekle cocugu acıllerde surundurme derım sana...polıklınıge gotur yarın..
yok direk özele götürürüm zaten.ama götürmelimiyim, dakikada 136 atması normalmi,sık sık soluması... bikaç gündür uykusunu tam alamıyo uyanınca uyutamıyorum bidaha çok yoruuuyo gözlerinin altı çöktü mor mor, napıcamı bilemedim
canım ıste dıyorum ya ben cocugu zırt dese dra goturenlerdenım o yuzden yorumuma ne kadar ıtımat edılır bılemem:) drunun nısu yokmu bır arasan..ya dayoksa 112 yı ara sor..yonlendırsnler
anladım canım..bak sen cocugunu gozlemlemeye devam et..ya bence bırsey yoktur yaa..suan nasıl ?bır gozlemlesene canım..
ben doktora götürün içinz rahatlasın en azından derim sizz bilirsiniz yine de gecmmş olsn
Aile Hekimine Sor: Çocukta Nabiz Sayisi
suna bı bak canım..araban da varmıs gotur cocugu ıcın rahat etsın ..bu sekılde sabahı edemıyceksın canım..ııcın rahat etsın..bana da dert oldu..
rabbbbim yardım et..ben gidiyorum allaha emanet olun,,yarın haber ederim..allah hepinizden razı olsun
sakin ol canım, bebeğin muhtemelen bir enfeksiyon geçiriyor ve ateş çıkarken kalp ritmi hızlanır, söylediğin belirtiler gribal ya da bakteriyel bir enfeksiyona işaret, kardiyak bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü kalple ilgili olsa ateşi yokkende halsiz ritm bozukluğu morarma falan olur, tabiiki hemen doktora git, için rahatlasın, Allah şifa versin..
gece 2 bucukda götürdüm özele,ciğerlerini dinledi bişey yok,kulaklarında boğazında hiçbişey yok,üşütme dedi,kalp atışının artması ve sık soluk ateşdenmiş,,rahat ol bişey yok dedi.yapmam gerekenleri söyledi,,sabah 5 de geldik eve,,uyuduk 7 de ateşi 38 di,,1 ölçek calpol verdim,,öğlen 1bucukda uyandı,,şuana kadar ateşi hiç çıkmadı şükürler olsun,,uyandığında kakasını yapmıştı bişey yok normaldi,,kahvaltısını yaptırdım güzelce yedi,,şimdi bidaha kaka yaptı yine normal...allahıma şükürler olsun,,anladığım kadarıylla üst solunum yolları enfelsiyonu çünkü arada bi kınn kınn yapıyo genzinde bi sorun heralde,,kronikleşmeden hemen müdahele için ilerlemeden götürüp çocuk dokturumuza tedbir amaçlı yani,antibiyotik filan yazdırsammıki...yoksa yarınımı beklesem...bu arada boyuna kilosuna baktı,şuan 31 aylık. 14 kilo 92 cm. bana cılız gelsede iyi gayet normal dedi,,,işte böyleeeeeee allahıımmm sana şükürler olsunnnnnnnnn
cok sevındım canım bırset olmadıgına..gecmıs olsun tekrar ..bırde calpol yerıne pedifen al eve bence..her doktor aynı seyı soylemıyor gercı ama bızım dr calpol onermıyor
gözün aydın, grip olmuş, yattığı odada peteklerin üzerine bolca su dolu kaplar koy, burnuna 2 saatte bir bolca serum fizyolozik damlat, her öksürdüğünde 1 tatlı kaşığı limonlu bal ver, bulabilirsen cold-mix diye bir okaliptus yağı var eczanelerde, gece yastığına 2 damla damlat nefes alış verişi düzeliyo, 2 günde iyileşir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?