Acill yardım

Msk2421

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
11
6
1
27
Merhaba testimi paylaşmıştım silik olarak çıkmıştı kan verdim ama sonuçları daha çıkmadı dün gece uykudan agrıyla uyamdım sabaha kadar kasılma oldu uyandım idrara çıktıgımda kan geldi sizce bu ne demek

Mrb adetiniz geçmiş miydi, bazen testte ikinçi çizgi oluyor ama sonra adet görebiliyorsunuz kimyasal dedikleri yani,kan sonucunu z ne zaman cıkacak duru ma göre doktora yada acile gidersiniz

Bence özellerin aciline gidin, hemen sonucu alıp sizinle ilgileniyorlar. Benim doktorlarım çok iyiydi düşük geçirdiğim zaman testte silik çizgiyi görüp hafta içi olmasını bekliyordum ama çok bel ağrım vardı. Acile gittik anlattım hemen kana baktılar kan değerime göre hamilesin ama riskli hamilelik gel hafta içi dediler hemen randevu alabildim. Gittim hafta içi tekrar kana baktılar bu sefer değerimde düşme vardı. Doktorlar ya kimyasal gebelik ya dış gebelik dediler. Kanaman olursa gel dediler. Kanamam olmadan çok ağrım oldu. Çok kötüydüm. Acilde hemen ağrı kesici verdiler, kadın Doğum doktoru ilaç verdi. Sonra kontrole gittim temizlenmişti tamamen. Çok ilgililerdi. Kimyasal geçiriyorsan dahi bir uzman görsün mutlaka çünkü ikinciden sonra araştırılıyormuş.

Kimyasalsa ne gibi şeyler yapılıyor çok korkuyorum geceden bu yana agrım var
Kimyasal gebelik değerinin oluşup çok yükselmeden adetle birlikte atılıyor,sessiz düşükte deniyormuş, kadınların çoğu bunu yaşar ama adet gecikti diye değerlendirilirmiş,gecen aylarda bende yaşadım erken gebelik testi nde çizgi çıkmıştı kan testindede 9 dan yukarı çıkmadı ve 1 hafta gecikmeli adet olmuştum,bazılarının kan değwri daha yüksek olabiliyor adet gibi kanaman oluyor bazen 3 gün bazen 7 bazen daha uzun sürenler var,beklemekten başka brşey yapılmıyor kanama n bittikten sonra yine kan verip sıfırlandığını görmek lazım beta hcg değerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…