• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill yardım

azoooo

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
63
5
286
34
İstanbul
arkadaşlar ahmet alp volkan kahya ihsan kasapgil bu doktorlara ameliyat olan veya bu doktorlar hakkında bilgisi olan varmı

Merabalar
29 eylülde Ahmet Alp beye ameliyat oldum. Nerdeyse 8 ay olacak. Şükürler olsun sorunsuz ve mutlu bir süreç geçirdim. İzmirden kalkıp İstanbula gelmiştim birde Ahmet bey için. İyiki gitmişim diyorum şimdi:21:Kendisi çok ilgili anlayışlı ve idealist bir doktor. Benden sonra ameliyat olmayı düşünen 3 kişi daha var şimdi ailemde. Ahmet bey bulunmaz bir doktor. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim. Sevgiler...

Merabalar
29 eylülde Ahmet Alp beye ameliyat oldum. Nerdeyse 8 ay olacak. Şükürler olsun sorunsuz ve mutlu bir süreç geçirdim. İzmirden kalkıp İstanbula gelmiştim birde Ahmet bey için. İyiki gitmişim diyorum şimdi:21:Kendisi çok ilgili anlayışlı ve idealist bir doktor. Benden sonra ameliyat olmayı düşünen 3 kişi daha var şimdi ailemde. Ahmet bey bulunmaz bir doktor. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim. Sevgiler...
Çok teşekkür ederim resim atabilirmisiniz bana bide istediğinizi yaptımı ben doğal olsun istiyorum kendi burnumu seviyorum eğrilikten olayı ameliyat olucam sadece ufak düzeltme yaptırıcam

Bu iki doktora ameliyat olan bir kişimi var sadece
ben. volkan kahyaya amrliyat oldum 10 ay once fakat o kadar egri yaptiki. 2 ameliyat yapilmasi lazim dedi. cok uzuldum cunku cok.kotu bir burun yapti. bana koca applr bile hata yapabiliyor dedi . hadi onuda gectim 2. ameliyat la ilgili sormak istedigim sorular vardi. ariyorum ne cevap donuyor nede telefonlarima bakiyor. eger ki sizede apple gibi hatali bir burun yaparsa arkasina dusmeyecegini soylemek istedim

maalesef volkan bey beni hem maddi hem manevi yıprattı. egri ve kötü bir burunla gezmenin yaninda birde size karsi olumsuz alakasiz ve ameliyattan sonra birden degisen tavirlariyla yeterince yipraniyorsunuz zaten

hem kendisine hemde burdan yaptigim tüm olumsuz elestrilere ragmen sıkıntılarımı dinledi ve 2. ameliyatimi gereklestirdi. suan hersey yolunda . 1 yıldan sonra yüzümü güldürdü

Back