kac gun oldu adetin?
Toplamda 6 gün
Hayırlı olsun tez zamanda kucağına al sağlıklı bir şekilde inşallah canımtest yapsanabenimde adetimden uc gun once oyle oldu ama normalde adetim 6 gun oluyodu uc gun oldu akintim adet gibide diyildi az biseyler geliyodu ucuncu gun kesildi adet sandim ama sonrasinda midem falan bulandi test yapdim hamişmisim.
Hayırlı olsun tez zamanda kucağına al sağlıklı bir şekilde inşallah canım
kiz kucagimdaHayırlı olsun tez zamanda kucağına al sağlıklı bir şekilde inşallah canım
Maşallah canım ve inşallah sabırla bekliyoruz da işte bazen oluyor böyle uzuyoruz kendimizikiz kucagimdadogurmusum Allah sanada nasib etsin insallah seninde bu qarip adetin bebekden olsun 9 ay sinra anne olasin insallah
bendede gec cikar kanda hic cikmiyor o yuzde 7 haftalikken hep oyrendimEvet yarın test yapcam ama benim diğer gebeliğim 1.5 aylıkken çıktı testlerde hem kan hemde idrar çok geç çıktılar pek ümidim de yok doğrusu sonra çok üzülüyorum çünkü
uzulme Rabbim en hayirli vaktini biliyor insallah olus seninde Allahinnizniyle inanki gelsin yavrun sanaMaşallah canım ve inşallah sabırla bekliyoruz da işte bazen oluyor böyle uzuyoruz kendimizi
Ben defalarca kan testi yaptım da çıkmadı nedensebendede gec cikar kanda hic cikmiyor o yuzde 7 haftalikken hep oyrendim
İnşallah çok istiyoruzuzulme Rabbim en hayirli vaktini biliyor insallah olus seninde Allahinnizniyle inanki gelsin yavrun sana
bendede cikmiyo. bos ver kanda cikmiyosa cikmasin olsun esas onemlimiki kanda cikmasi testle cikiyoyaBen defalarca kan testi yaptım da çıkmadı nedense
Evet canım bakalım ne olcak zamanla göreceğizbendede cikmiyo. bos ver kanda cikmiyosa cikmasin olsun esas onemlimiki kanda cikmasi testle cikiyoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?