• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill yardım.... gebelikte ayaklarda şişme

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
323
24. haftamdayım ayaklarım şişmeye başladı erken değil mi bunun için ?

canım beslenmene dıkkat et kılo alımın ne durumda bırden cok kılo alırsan o da zarar. tuz tuketımıne dıkkat et artı fazla ayakta durmak ve yorulmakta neden olur...doktorunu bu konuda haber et onun fıkrını al ok

kiloyu çok hızlı aldım bu ay sigarayı bırakınca hamilelikte çok aldım sanırım 10 kilo falan daha 6. ayımdayım üstelik
peki bu şişmeler 24. haftada olabilir mi yani?

ayaklarını yere doğru çok bırakma hafif havada kalsın ayagının altına yastık koymayı dene dolaşım için idealdir bide tuz oranını azaltırsan iyi gelir.

ayaklarını yere doğru çok bırakma hafif havada kalsın ayagının altına yastık koymayı dene dolaşım için idealdir bide tuz oranını azaltırsan iyi gelir.

çok teşekkür ederim şişlikler kalmadı iki gündür şimdide boğaz ağrısı çekiyorum

tansiyonla ilgili bir problemin olabilir. çok dikkatli ol bence.seni korkutmak istemem ama benimde ayaklarımda ellerimde şişlikler vardı üstelik hamileliğim çok iyi gidiyordu hamile olmak bir insana ancak bu kadar yarayabilirdi. fakat sıradan bir kontrole gittim 29. haftamda aniden hastaneye yatırıldım. tansiyon yüksek ayaklar eller şiş. meğer preeklempsi olmusum. bebeğime kan gitmiyormuş. hem bebeğim hem ben ölebilirmişim 10 aralık günü bebeğim alındı. ve şu anda yoğun bakımda 21 gündür. 29 haftalık olmasına rağmen gelişimi 25 haftalık..
amacım seni korkutmak değil ama hamileyken hersey çok önemli. hemen doktora git şişlikleri sor ve düzenli olarak tansiyonunu ölçtür. geçmiş olsun. Allah bebeğine ve sana sağlıkllı günler nasip etsin.

tansiyonla ilgili bir problemin olabilir. çok dikkatli ol bence.seni korkutmak istemem ama benimde ayaklarımda ellerimde şişlikler vardı üstelik hamileliğim çok iyi gidiyordu hamile olmak bir insana ancak bu kadar yarayabilirdi. fakat sıradan bir kontrole gittim 29. haftamda aniden hastaneye yatırıldım. tansiyon yüksek ayaklar eller şiş. meğer preeklempsi olmusum. bebeğime kan gitmiyormuş. hem bebeğim hem ben ölebilirmişim 10 aralık günü bebeğim alındı. ve şu anda yoğun bakımda 21 gündür. 29 haftalık olmasına rağmen gelişimi 25 haftalık..
amacım seni korkutmak değil ama hamileyken hersey çok önemli. hemen doktora git şişlikleri sor ve düzenli olarak tansiyonunu ölçtür. geçmiş olsun. Allah bebeğine ve sana sağlıkllı günler nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun. inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde eve götürürsün. hep birlikte güzel günler görürsünüz inşallah.
ben gittim dr a tansiyonum hep düşüktü hala öyle çok şükür. ellerimde şişme olmadı benim
ayaklarımda oldu o da ayaklarımı çok sarkıtmaktan olmuş olabilir dedi dr. çünkü protein kaçağı yokmuş idrarda baktılar.
2 düşük yaptım daha önce onun için elim yüğreğimde bi şey olacak diye rabbim korusun hepsini.

iki gündür kuru bi öksürük uyutmuyo şimdide Allah yardımcımız olsun. her öksürük krizinde ağlıyorum bi şey olacak diye.
ALLAH a emanet ...

Back