Yaa öyle mi diyosunuz açıkçası bende erken testin bu kadar yanılcağını düşünmedim ama negatifi görmek de bi soru işareti bıraktı. Yarın sabah kaset testi tekrarlamalıyım o zamanbu kadar yanılmaz ya test. dümdüz pozitif buidrara iyice sıkışıp deneyin kaset testi bir kez daha bence
Daha önce testlerimde o kadar çok hayali çizgi gördümki bunu göremiyorumKaset negatif değil ki silik görüyorum ben, sıkışık idrarla denesene kaset tekrardan, bence var, rabbim gönlüne göre versin, üç kere kontrol ettim silik var yani
Kaset testte de çizgi varKızlar günaydınn bugün regl gecikmemin dördüncü günü regl olcakmış gibi ağrılarım var kasıklarımda ara sıra batma var göğüs şişliği ve hassasiyetim var sabah erken gebelik testi yaptım ama bebe time almışım onunda hiç güvenilir yorumları yokmuş testim anında çift çizgi oldu sonra normal kaset test yaptım ama o negatif çıktı kaset test için erken miydi yoksa bebe time yanılması mı
Daha öncede mayıs ayında düşük yaptım 7 aydır bu anı bekliyorum
Yarın tekrar denicem çok heyecanlıyımKaset testte de çizgi var
İnşallahhh çok istiyorumKaset testtede çizgi var tutmuş bebek
Sabırsızlıkla bekliyodum çift çizgiyi görünce inanamıyorumYani erken gebelik testi silik olsa belki diycem acaba kıpkırmızı çizgi bence var ve kaset testte de belirsiz bi çizgi gördüm ben
İkisininde hcg algilama duzeyi farklidir belki kaset test daha yuksek degeri algiladigi icin negatif olabilir erken gebelik testi daha dusuk degeri algilar bence var hayirli olsun kan ver bize de yazKızlar günaydınn bugün regl gecikmemin dördüncü günü regl olcakmış gibi ağrılarım var kasıklarımda ara sıra batma var göğüs şişliği ve hassasiyetim var sabah erken gebelik testi yaptım ama bebe time almışım onunda hiç güvenilir yorumları yokmuş testim anında çift çizgi oldu sonra normal kaset test yaptım ama o negatif çıktı kaset test için erken miydi yoksa bebe time yanılması mı
Daha öncede mayıs ayında düşük yaptım 7 aydır bu anı bekliyorum
İnşallah benimledir teşekkür ederimBence bariz var hayırlı olsun bebeğiniz
Çok teşekkür ederim sonuçlarımı mutlaka yazıcamİkisininde hcg algilama duzeyi farklidir belki kaset test daha yuksek degeri algiladigi icin negatif olabilir erken gebelik testi daha dusuk degeri algilar bence var hayirli olsun kan ver bize de yaz