Acill yardım edinnn 🙏🏼

Busra3525

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
39
16
26
Kızlar günaydınn bugün regl gecikmemin dördüncü günü regl olcakmış gibi ağrılarım var kasıklarımda ara sıra batma var göğüs şişliği ve hassasiyetim var sabah erken gebelik testi yaptım ama bebe time almışım onunda hiç güvenilir yorumları yokmuş testim anında çift çizgi oldu sonra normal kaset test yaptım ama o negatif çıktı kaset test için erken miydi yoksa bebe time yanılması mı 🥲
Daha öncede mayıs ayında düşük yaptım 7 aydır bu anı bekliyorum 🥹

Eklentiler

• IMG_6885.jpeg
    IMG_6885.jpeg
    70,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_6886.jpeg
    IMG_6886.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 61
bu kadar yanılmaz ya test. dümdüz pozitif bu 🙄 idrara iyice sıkışıp deneyin kaset testi bir kez daha bence

Kızlar günaydınn bugün regl gecikmemin dördüncü günü regl olcakmış gibi ağrılarım var kasıklarımda ara sıra batma var göğüs şişliği ve hassasiyetim var sabah erken gebelik testi yaptım ama bebe time almışım onunda hiç güvenilir yorumları yokmuş testim anında çift çizgi oldu sonra normal kaset test yaptım ama o negatif çıktı kaset test için erken miydi yoksa bebe time yanılması mı 🥲
Kaset testte de çizgi var 🥰

Yani erken gebelik testi silik olsa belki diycem acaba kıpkırmızı çizgi bence var ve kaset testte de belirsiz bi çizgi gördüm ben

İkisininde hcg algilama duzeyi farklidir belki kaset test daha yuksek degeri algiladigi icin negatif olabilir erken gebelik testi daha dusuk degeri algilar bence var hayirli olsun kan ver bize de yaz 🧿🌸

X