Biri bisey yazsn artk lutfen hc kmsemi tnamiyo bu doktorlari
Ben gokcen erdogana yaptırdım 26..günümdeyim kontrole henüz gitmedim ama Tutmyacagindan korkuyormKizlar nolr yardim edin kizlik zari dikimi icin hangi doktoru tavsiye edersiniz Giden bilgisi olan Mustafa beymi yoksa Gokcen hanimmi .ve lutfen kizlar baskalarinim hayatında olup biten olumsuzluklari zorluklari bilmedn yorm yapmayin lutfen.sadce yardimci olmak isteyen olsun lutfennn.m
Bende kime yaptrcagmi blmiyorum olumlu ya da olumsuz bzmle paulas lutfenBen gokcen erdogana yaptırdım 26..günümdeyim kontrole henüz gitmedim ama Tutmyacagindan korkuyorm
Tamam canım yakında gidecegimBende kime yaptrcagmi blmiyorum olumlu ya da olumsuz bzmle paulas lutfen
Herk sayfa turgay karakaya yazmis cok dikkatimi cekti bebde onu dusunyrmTamam canım yakında gidecegim
Kalıcı mı yaptırdın sen ? Bence bi muayeneye git başka bi doktora için rahatlarMustafa alihanoglu icin ne dusunuyorsunuz? Ben ona yaptirdim fakat korkuyirum bi sorun olmasindan
Kalıcı mı yaptırdın sen ? Bence bi muayeneye git başka bi doktora için rahatlar
Himenoplasti ile kesin kanama oluyo mu bilginiz var miiKalıcı mı yaptırdın sen ? Bence bi muayeneye git başka bi doktora için rahatlar