acill yardım edin bana ltfeeen

nuraysevgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
21
5
erkek arkadasımın eski hayatını cok merak edıyorummm 7 aydır bılrlıkteyız hıc bır sorunumuz yok cok ıyı bırı amaa eskılere nazaran cok sey anlatmıyo...ama 3 ay oncee dogum gununden bır kac gun sonra bırlıkteydık facebook arama motorunda eskı kzı arkadası vardı hemde en basta. bana dedıkı mesaj atmıstı dogum gunumde engellemıstım oysakı onceden oyle hatırlıyorum dedı engellımı degılmı dıye baktım dedı baya cıngar cıkardım tabı bana nasıl soylemezsın dıye tabı dedıgınede ınanmadım ama elımde kanıt yoktu neyse kafam o gunden berı hep kusku ıcınde sadece eskı sevgılısıne karsı degıl herseyıne karsı ve ben o gunden snra hep hep farklı seylerden kavga cıkarmaya basladım napıcam bılmıyorum

geçmişinden sanane ki.Sen seninle birlikteyken olan hayatını merak et

Böyle devam ederseniz yakında siz de ex- sevgili olursunuz; bir kendinize gelin.

Şimdi berabersiniz diye, geçmişini didikleme hakkına sahip değilsiniz.

Aman ne büyük bi deert
Böyle eskiyi araştırmaya devam edersen daha çok cingar cikartirsin
Senden önceki seni ne ilgilendirir

ama ben dogum gununde arama motorunda eskı sevgılısını gormeden boyle degıldım onu gordukten snra boyle sacmalıklarım başladı

Geçmişini didiklemeye hakkınız yok, ancak geçmişin hala etkileri varsa bunu araştırmaya hakkınız var, zira doğum gününde eski kız arkadaşın ismini aratmak ideal sevgili pozu değil.
Engelli olup olmadığı mesaj atabilmesinden belli değil miymiş de profilini aratmış derler adama, mesajdan direkt adına tıklamak varken aratmak ne ola. Falan filan.

ama gordugum tek şeyi bu bana cok deger verıo mutlu edıo ama aklımda hep orda prnoyak olcam

Sevgilinizin sizden önceki hayatı sizi ilgilendirmez. Bu şüphecilik devam ederse hem kendinize hem karşı tarafa zindan edersiniz hayatı. Guvenmiyorsaniz ayrılın

Panik halinde olmana gerek yok canım. Bunları öğrenmek istemende en dogal hakkın. Geçmişini öğren zaten hatta geçmişi geleceginin habercisidir. Ama bunu didik didik ederek kavga ederek yapma. Tatlı tatlı öğren çok fazla detaya girme. Girdigin detaylarda seni uzebilir. Genel hatlarini bil yeter. Sonrasinda ne kadar önemli olacagini görürsün.

Elbette seninle beraberken eski sevgilisinin fotografina bakmamali ama bazen insan meraktanda bakmak istiyebilir tabi ozledigi icinde bakabilir. Sonucta yıllardır beraber degilsiniz daha cok yeni. Bunun hesabini sorman birsey degistirmez daha çok soguyadabilir. Bana gore bazi seyler kaybetme korkusuyla ilgilidir. Suan ne kadar seni kaybetme korkusu var bilemem ama cok cok oldugunu sanmam o yuzden hircinlik yapacagina inadina guzel vakit gecir en güzel zamanlari seninle gecsin kendini vazgecilmez kil. O zaman hersey farkli olacaktir eminim.

Sevgilinin geçmişini öğrenmek sana birşey kazandırmaz. Şuan ayan beyan ortada ki sevgilin eski sevgilisini hala merak ediyor yada unutamamış. Geçmişini düşüneceğine bugününüzü ve geleceğinizi düşün. Bu durumda hala bu ilişkiyi devam ettirmek ne kadar akla mantığa uyuyor bunu düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…