• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLL yardım edermisiniz..

peehh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
59
1
86
Niğde
Hanımlar internetten araştırmaya çalıştım bişey bulamadım.. Yardım edermisiniz. Oğlum 21 aylık,doğduğunda boynunun biraz altında kemiğe yakın iğne ucu gibi delik görünümü vardı. dikkate almadık. bayramda büyüdü ve kızardı o bölge. dr gittik ultrasonda apse ama tedbiren uyutularakta bi tomografi çektirmemizi istediler. Şu an antibiyotik kullanıyoruz 1 haftaya dağılmazsa cerrah bakıcak ve ameliyat olabilir dedi dr. N eyapmalıyım bilmiyorum. Ameliyat olmalımı? olmazsa ne olur. Küçük kıyamıyorum. Kpanmayan kanalmı ne öyle bişey dedi. Bu durumla karşılaşan varmı???kontrol günümüz yakın lütfen yardım..

ÇOk geçmiş olsun. İnşallah geçici basit bir şeydir de hemen iyileşir. Ama eğer doktor ameliyat derse siz yine de ikinci bir görüş için başka bir hastaneye ya da doktora da gösterin, eğer teşhis ve tedavi aynı olursa ona göre hareket edersiniz. Geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun canım ben de arkadaşa şiddetle katılıyorum.bir değil birden fazla doktora götürüp hastalığın tam tanısının konması gerekir.çünkü maşallah doktorlarımız pek bilgili.hiçbiri yeni gelişmelerden haberdar değil.işini adam gibi yapan doktor bulmak zor.en kısa zamanda şifa bulur inşallah.

Back