• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acill yardım bayanlarr ((resimli)) !!!

silent.scream...

özgürlük emek ister..
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
291
1
96
34
İzmir
şuanki saç rengim bu hanımlar..
kızıldı aktı.. bu tonlarda bişey oldu. acilen boyamam lazım..

şimdi bi değişiklik yapıp aşağıdaki gibi kırmızımsı kızıl tonlarında bi renk istiyorum ve evde kendim boyuyacağım..

Uploaded with ImageShack.us

hangi marka ve numarayı önerirsiniz hanımlar bu renk tonuna ulaşmam için ???

bilmiyorumkismile

Bu rengi evde tutturabilir misin bilmiyorum. Aynı rengi ben de kullanmıştım, ama yazın çok uğraştırıyor. Kızılı çok seviyorum ama çabuk akıyor. Yazın bu renk turuncuya dönüşebilir. Ama renk çok güzel hakikaten.

Bu rengi evde tutturabilir misin bilmiyorum. Aynı rengi ben de kullanmıştım, ama yazın çok uğraştırıyor. Kızılı çok seviyorum ama çabuk akıyor. Yazın bu renk turuncuya dönüşebilir. Ama renk çok güzel hakikaten.

ahh canımcım keşke aynı renk bir tutsada uğraştırsa beni kaydirigubbakcemile3

kararsız kaldım ya çoğu kişi pallettenin kızılda iyi olduğunu söylüyor.. galiba ona yönelicem
ama bide kolestonun red serisi varmış
pfff :uhm: bilmiyorumkismile

palette sonbahar kızılını tavsiye ederim cnm,ya da diğer kızıllarına da bk palette in...2 yıl sonbahar kızılı kullandım,birkaç kez boyadıktan sonra da renk çok güzel oturdu ve hiç akmamaya başladı...en uzun süre kullandıgım renkti sonbahar kızılı....

peki sonbahar kızılı benim saçımda nasıl tutar?
soluk bi kızıl istemiyorum çünkü..
çok cart bir kırmızıda istemiyorum aynı zamanda

çok şey istiyorum biliorum kaydirigubbakcemile3
ama koyduğum resimlerdeki gibi bir kızıl tutturabilirsem çok mutlu olucam yaa.. boshayallersmile bayanssulusmile

peki sonbahar kızılı benim saçımda nasıl tutar?
soluk bi kızıl istemiyorum çünkü..
çok cart bir kırmızıda istemiyorum aynı zamanda

çok şey istiyorum biliorum kaydirigubbakcemile3
ama koyduğum resimlerdeki gibi bir kızıl tutturabilirsem çok mutlu olucam yaa.. boshayallersmile bayanssulusmile

kolestonun kor ateş kızılı daha canlı sonbahar kızılından.ben ikisini de denedim cnm.

canım bana sorarsan bir kuaför yardımı alman en mantıklısı. Çünkü rengini tutturamama ihtimalin var ve çok kötü olabilir ortaya çıkan renk. En iyisi tam istediğin renge karar verip bir kuaföre yaptırdıktan sonra kuaförün sana bir boya rengi söylemesi. Bir sonraki boyanı da artık evinden yapabilirsin :))

canım bana sorarsan bir kuaför yardımı alman en mantıklısı. Çünkü rengini tutturamama ihtimalin var ve çok kötü olabilir ortaya çıkan renk. En iyisi tam istediğin renge karar verip bir kuaföre yaptırdıktan sonra kuaförün sana bir boya rengi söylemesi. Bir sonraki boyanı da artık evinden yapabilirsin :))

canım bende dediğim gibi yapmayı düşünüyorum bazen ama açıkcası tam anlamıyla güvendiğim bir kuaför yok.. ayrıca ne marka boya kullancak o da meçhul. saçımın yıpranmasından korkuyorum..
ama bu kararsızlığım devam ederse senin dediğin gibi bu seferlik kuaförde boyatıcam diğerlerini kendim evde boyamaya devam ediceğim... bilmiyorumkismile

heyyyyy sonunda boyadım saçlarımı...
palette sonbahar kızılı...
çok canlı, istediğim gibi bir kızıl oldu..

süperr süperr süpeeeerrr delikafadulden
bayanssulusmile

palette sonbahar kızılını tavsiye ederim cnm,ya da diğer kızıllarına da bk palette in...2 yıl sonbahar kızılı kullandım,birkaç kez boyadıktan sonra da renk çok güzel oturdu ve hiç akmamaya başladı...en uzun süre kullandıgım renkti sonbahar kızılı....
aynen katılıyorum kullandıgım en güzel renkti ve kalıcı

Back