• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu acill yardım arkADAŞLar yahşi cazibe koltuk takımını(alfemo resital)kullanan varmı??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tubams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
141
2
26
Nevşehir
evlenyrm yahşi cazibede kullanılan koltuk takımını begendim ama kenarları alçakta oldugu için aklım karıştı.acaba yaslanırkn tv izlerken vs rahatsız olur mu diye bide kumaşı keten acaba leke zor mu çıkar.
kullannan varsa lütfen yardım yarına kadar karar vermem lazım yoksa düğünüme yetişmeyecek lütfen

ben evve denen allahın cezası yerden aldım cazibe koltuk takımı görüntüsü şıklığı modernliği ve teklilerin dönmesine bayılmıştım.1 yıldan fazla oldu ve ben o lanet teklileri en az 5 kez tamire gönderdim çünkü dönenler hassa ve bize gelen misafirlerede bişey diyemedim ve kırıldı iç kısmından baya oynuyodu dönerken.en son artık üretici firmasının müdürüyle görüştüm ya alın sizin olsun yada dört tane ayak çak gönder dedim.neyse dönenleri sabitlemişler geldi şimdilik iyi ama bana kalırsa sakın alma.teklilerden sonra o kırlentler aman allahım hergün ez dur ki düzenli dursun yoksa yaslandıkça şekli değişiyor ve sanki ev dağınık gibi duruyor.ama şimdi teklilerim sabit ve kırlentlerede bi çözüm ürettim sorunlarım ortadan kalktı seviyorum şimdi.gerçi benim hatam evve denen yerden almaktı seninki alfemo nihayetinde müşteri hizmetleri daha ilgilidir eminim.ayrca ben geçen yıl 2500 e almıştım

arkadaşım kullanıyor, dönenlerde sorun yok ama yastıkları her kalktığında düzeltmekle uğraşıyorsun ev dağınık görünüyor. o 3350 ya almıştı.

Back
X