Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben goremedim cnm kan testi daha net sonuc verir bnceAdetime 5 gün kala comford erken gebelik testim gebelik varmidir
Tşk ederim canim ins kan testi olumlu olurBen goremedim cnm kan testi daha net sonuc verir bnce
Insallah cnm acilde de bakiyorlar bn hamileligimi testle ogrenmedigim pk yardimci olamadim kusura bakmaTşk ederim canim ins kan testi olumlu olur
Yinede çok tsk ederim canim kan vermek için pazartesiyi beklemek zor geldiği için yazayım dedimInsallah cnm acilde de bakiyorlar bn hamileligimi testle ogrenmedigim pk yardimci olamadim kusura bakma
Negatif veya pozitif çıksa tm diycem ama silik çıkınca benim de kafam karıştıBen gordum canım. Silik çizgi var. Eminolmak için kan ver canım..
Çok tşk ederim canim ins var dir pazartesi ni beklemek zor olucak sanirimHafif bir çizgi var hamile sin canım allah kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah
Adetine daha varmış . Ondan öyle çıkmıştır . Ben adetimin 8gun geçmesiyle öğrendim böyle çıkmıştı..Negatif veya pozitif çıksa tm diycem ama silik çıkınca benim de kafam karıştı
Çizgi çok bariz bence. Bende bundan daha silik çıkmıştı. Işığa tutunca anlaşılıyordu :) istersen kan ver ama ben olsam biraz daha bekler başka marka testle tekrar yapardım.Adetime 5 gün kala comford erken gebelik testim gebelik varmidir
silik cizgi gordum canim vat ins. bebekAdetime 5 gün kala comford erken gebelik testim gebelik varmidir