ne kadar iyi niyetlisiniz ben laf arasında samimi görüştüğüm bi arkadasıma şimdi bi sürü masraf var senın elektrikli popmpan vardı bi süre ben kullanayım hem denemek için çok ihityaç olursada alırım dedim ama bana 2.el olarak satayım sana istersen dedi o an çok üzüldüm ben hiçbirşeyde üçün beşin hesabını yapmazken bende saol kalsın ben sıfırını alırım dedim ama çok bozuldum ..neyse iyi niyetin güzel sende ihtiyacı olanlara kargoyla özelden adresini alıp gönderebilirsin hem işe yaramıs olur allah razı olsun deseler yeter :)
bide en yakın arkadaşınmış ha. valla bende ne isterlerse gönderirim veririm arkadaşlarımada ama arkadaş A.B.D. yaşıyor ordan göndermesi bi dünya para tutar. burda olsaydı gönderirdi zaten eminim ben.:1hug:
ne kadar iyi niyetlisiniz ben laf arasında samimi görüştüğüm bi arkadasıma şimdi bi sürü masraf var senın elektrikli popmpan vardı bi süre ben kullanayım hem denemek için çok ihityaç olursada alırım dedim ama bana 2.el olarak satayım sana istersen dedi o an çok üzüldüm ben hiçbirşeyde üçün beşin hesabını yapmazken bende saol kalsın ben sıfırını alırım dedim ama çok bozuldum ..neyse iyi niyetin güzel sende ihtiyacı olanlara kargoyla özelden adresini alıp gönderebilirsin hem işe yaramıs olur allah razı olsun deseler yeter :)
mercan dilara bunu düşünüp söylemen bile yeterli.teşekkür ederim canım.Allah'a şükür biz alabilecek durumdayız.inşallah karşına ihtiyacı olan biri çıkar ona hediye edersin.yani bunu düşünmen bile çok güzel.arkadaşların bahsettği olaylara bakarsan bu senin ne kadar iyi niyetli olduğunu gösterir.tekrar teşekkür ederim
Canim ,umarim ben kendimi yanlis ifade edip de,yanlis anlamaya yol acmamisimdir...Biz burada artik arkadasi gectik,bir yerde kardes gibi olduk.Ona istinaden boyle soyledim..Umarim sutun artmistir.Ben tum ugraslara ragmen 2 cocugumu da emziremedim.....benim icin anne sutu dediniz mi akan sular duruyor,cok ozeniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?