- Konu Sahibi esterella_del_mar
-
kullandıgım boya floransa sarı dore bakır 8.34 cnm
resim koyamıyorum malesef...birşey daha sormak istıyorum boyama islemıyle suan ki rengin 1 ton acıgını elde edebilırmıyım sence..yada hafıf bakırlık olan bır saçı acık kumral tonlarına çevırebılirmıyım açıcı ıslemı olmadan.şuan saclarım cok kuru ve yıpranmış saclarımın kopma rıskı cok yuksek o yuzden zarar görecek bir işlem yapmak istemıyorum cok fazla bıilgim olmadıgı içinde cesaret edemiyorum deneme yanılma yapma şansım yok çünkü...
Saçların sarı ağırlıklı mı bakır ağırlıklı mı oldu bu boyadan sonra?
Daha açık bir sarı tonu istiyorsan ve bakırlık istemiyorsan 9.1, 10.1, 11.1 gibi küllü sarı renkler tercih edebilirsin
herhangi bir markanın bu numara boyalarıyla elde edebilirmiyim küllü renkleri...diplerle saç rengini eşitlemem için dibe uygulayacagım boyanın içine kattıgım oksıdanı yuksek mi tutmam gerekiyor renk eşitligi saglamam için.çok soruyorum farkındayım ama hiç yok denecek kadar az bilgim var boyama hakında
Dipleri 9luk devamını 6lık oksidanla boyarsın
Yoğun küllü renkler dene kızıllığı alabilmek için özellikle kolestonun küllüleri daha yoğun diye biliyorum
Ya da herhangi bir markanın küllü kumralını alıp içine bir miktar mavi boya ekleyerek yoğunlaştırabilirsin
çok teşşşekkür ediyorum yardımın için çok işime yaradı...amacım kızıllıgı almak degil aslında saç rengimi sabitlemek istiyorum tek renkte kalarak saçlarımı dinlendirmek için. rengi degişikligi yapmak veya dip boyası işlemiyle diple rengi dengelem arasında kararsızdım verdigin bilgiler her iki açıdanda çok işime yarayacak.anladıgım kadarıyla küllü tonlara dönmek istersem koyu tonlarını elde edebilirim sanırım açma işlemi olmadan küllü sarı tonlarını yada açık bal rengini elde etmem zor şuan degil mi...
Rica ederim
Sen 1ton açık istemiyor muydun?
Açıcısız 1 ya da 2 ton açabilirsin boyayla
Açma işlemine gerek yok
Şuanki saç rengin üzerine 9.73 açık bal sarısı yaparsan tam tutar zeminin tam 8.34 ise tabi
Bakırlığı daha fazla olan açık bir sarı elde edersin
Ya da açık küllü kumral istiyorsan açıcısız elde edebilirsin birkaç boyamadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?