- Konu Sahibi esterella_del_mar
kızlar siteye tesadüf eseri denk geldım ilgimi çekti ve bayanlar arası bu dayanışma cok hosuma gıttı formdan cıkamaz oldum halıyle...kuaforlere tas cıkan ben kuaforum dıyenden daha kuafor ruhlu arkadasları farkettım edındıklerı renklerle.sızden cesaret alıp saclarımı boyadım floransa sarıya ondan oncekı sac rengım boyadıgım rengın acık tonu oldugu ıcın renk gayet basarılı oldu ama dıplerım rengı almadı sacımın ana rengı sıyah oldugu ıcın hafıf bır kırıklık oldu oda yetmedı 1 kutu aldıgım boya sonrası begenırsem cıtcıtlarımda boyarım dusuncesı hayal oldu buyk sehırde yasıyor olmama ragmen floransa sarı dore bakır hıcbır yerde yok bulamadım ınternete bır kac sıtede var ama guvenemedıgım ıcın almadım ayrıca saclarımı dınlendırmek ıstedıgım ıcın rahat ulasabılecegım renk olsun ıstıyorum bu yuzden bu renkden vazgecmeye karar verdım sacımı suankı rengınden daha acık tonda boyamak ıstıyorum dıplerımde aynı rengı alacak sekılde sızce hangı boyalarla nasıl bır yol ızleyerek bu uyumsuz renkten kurtulabılırım... yılllardır kufore gıden bırı olarak yıyen kısı oldum ısın mutfak kısmını bılmıyorum bu yuzden sızın tecrube ve deneyımlerınızle kopma noktasına gelmıs saclarımı 1 renkde sabıtleyıp dınlendırmek ıstıyorum en acelesınden