Bu teste bakınca aynı koyulukta genelde bıraya bakılırsa siz hep yumurtluyosunuzKızlar merhabalar öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsız adet olamıyorum en son 20 ağustosta adet olmuştum duphaston kullanmıştım o zaman ondan sonra hiç adet olmadım olmayınca test yaptım iki kere 1.20 çıktı bende tarlusal aldım kullandım 2 Ekim'de bitti ama hala adet olmadım sadece çok afedersiniz tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada ayrıca 1 ekimden beri de ovulasyon testi kullanıyorum görüntü atacağım böyle inişli çıkışlı ovulasyon yaşayan oldu mu veya neden acaba böyle inişli çıkışlı noluyor bilgisi olan var mı acaba
Özellikle bazı günler koyuydu şimdi belki kurumuş diye hepsi aynı tonda görünüyor olabilir peki neden böyle oluyor bi bilginiz var mı olumlu bişey mi bu yaniBu teste bakınca aynı koyulukta genelde bıraya bakılırsa siz hep yumurtluyosunuz
Tam bi bilgim yok sizi yanıltmak istemem bende kullandım ovu testi bende pkoluyum ama pkolularda lh farklı salınım yapıyomuş yani değerlerine gre lh fazla bizde oyüzden hep ikiside kpyu çıkıyo bendede byle olmuştu bıraktım artık yani sürekli iki çizgide koyu çıkıncaÖzellikle bazı günler koyuydu şimdi belki kurumuş diye hepsi aynı tonda görünüyor olabilir peki neden böyle oluyor bi bilginiz var mı olumlu bişey mi bu yani
Bende bakalım kullanıyorum bittiğinde fayda görmezsem bende bırakacağım sanırımTam bi bilgim yok sizi yanıltmak istemem bende kullandım ovu testi bende pkoluyum ama pkolularda lh farklı salınım yapıyomuş yani değerlerine gre lh fazla bizde oyüzden hep ikiside kpyu çıkıyo bendede byle olmuştu bıraktım artık yani sürekli iki çizgide koyu çıkınca
Hayırlısı olsun inşllh ne kadar zamandır bebek düşünyosunuzBende bakalım kullanıyorum bittiğinde fayda görmezsem bende bırakacağım sanırım
Peki ben adet söktürücü kullandim adet olsam bittikten sonra tekrar yapsam acaba yine mi aynı olurTam bi bilgim yok sizi yanıltmak istemem bende kullandım ovu testi bende pkoluyum ama pkolularda lh farklı salınım yapıyomuş yani değerlerine gre lh fazla bizde oyüzden hep ikiside kpyu çıkıyo bendede byle olmuştu bıraktım artık yani sürekli iki çizgide koyu çıkınca
15 aylık evliyim hiç korunmadigimiz halde gebe kalamadım ilk aydan beri düşünüyorum pko lu olduğum için hiç korunma olaylarına falan girmedimHayırlısı olsun inşllh ne kadar zamandır bebek düşünyosunuz
Ne kadardır kullanıyosunuz bilmiyorum kimisi ilk kullanımda sonuca varıyo kimisi bir senede ama daha çok yenisiniz yani evlilik olarak kullanın derim adetten sonra devam edin bence aynı şekilde olursa yine bırakırsınız gerçekten çok sitresli oluyoPeki ben adet söktürücü kullandim adet olsam bittikten sonra tekrar yapsam acaba yine mi aynı olur
Bende 5 sene bitecek ilk günden beri istiyoruz ama olmadı bizimde15 aylık evliyim hiç korunmadigimiz halde gebe kalamadım ilk aydan beri düşünüyorum pko lu olduğum için hiç korunma olaylarına falan girmedim
Aynen bende öyle düşünüyorum adet olduktan sonra da kullanacağım bitene kadar en azından bittikten sonra almam inşallah işe yarar da bakalım hayırlısı Allah'tan artıkNe kadardır kullanıyosunuz bilmiyorum kimisi ilk kullanımda sonuca varıyo kimisi bir senede ama daha çok yenisiniz yani evlilik olarak kullanın derim adetten sonra devam edin bence aynı şekilde olursa yine bırakırsınız gerçekten çok sitresli oluyo
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım inşallahBende 5 sene bitecek ilk günden beri istiyoruz ama olmadı bizimde
Allahım isteyen herkeze nasip etsin kimseyi darda koymasın canm sende inşallh hayırlı sonuçlaralırsınAynen bende öyle düşünüyorum adet olduktan sonra da kullanacağım bitene kadar en azından bittikten sonra almam inşallah işe yarar da bakalım hayırlısı Allah'tan artık
canım lh sürekli yğksek geliyo bu pkodan kaynaklanabilir kesin gebelikten emin değilsen. tarlusaldan sonra 10 gün içinde genelde sökülüyor . regl olmadığın için de lh yüksek çıkıyo olabilir tabi bunların hepsi varsayım. bence doktora görün biKızlar merhabalar öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsız adet olamıyorum en son 20 ağustosta adet olmuştum duphaston kullanmıştım o zaman ondan sonra hiç adet olmadım olmayınca test yaptım iki kere 1.20 çıktı bende tarlusal aldım kullandım 2 Ekim'de bitti ama hala adet olmadım sadece çok afedersiniz tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada ayrıca 1 ekimden beri de ovulasyon testi kullanıyorum görüntü atacağım böyle inişli çıkışlı ovulasyon yaşayan oldu mu veya neden acaba böyle inişli çıkışlı noluyor bilgisi olan var mı acaba
İşte tarlusaldan sonra bugün onuncu günüm canım evet genelde herkes öyle söylüyor o zaman bizim gibi pko lu olanların ovulasyon kullanması da saçma oluyor o zamancanım lh sürekli yğksek geliyo bu pkodan kaynaklanabilir kesin gebelikten emin değilsen. tarlusaldan sonra 10 gün içinde genelde sökülüyor . regl olmadığın için de lh yüksek çıkıyo olabilir tabi bunların hepsi varsayım. bence doktora görün bi
Amin inşallah canımAllahım isteyen herkeze nasip etsin kimseyi darda koymasın canm sende inşallh hayırlı sonuçlaralırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?