Lh hormonu yüksek miydi seninKızlar merhabalar öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsız adet olamıyorum en son 20 ağustosta adet olmuştum duphaston kullanmıştım o zaman ondan sonra hiç adet olmadım olmayınca test yaptım iki kere 1.20 çıktı bende tarlusal aldım kullandım 2 Ekim'de bitti ama hala adet olmadım sadece çok afedersiniz tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada ayrıca 1 ekimden beri de ovulasyon testi kullanıyorum görüntü atacağım böyle inişli çıkışlı ovulasyon yaşayan oldu mu veya neden acaba böyle inişli çıkışlı noluyor bilgisi olan var mı acaba
Hiç bilmiyorum en son tahlil yaptırdım ama hatırlamıyorum bı bakayim e nabizdanLh hormonu yüksek miydi senin
En son dediğim de bir yıl önceymisLh hormonu yüksek miydi senin
Lh yüksek olunca acaba ovolosyon larda kesin sonuç alınabiliyordu ondan sordum canım o testler lh dan sonuc veriyo ya doktira bi sor istersenBuda yine bir yıl önce ama 20 gün var arada
Tamam canım teşekkür ederimLh yüksek olunca acaba ovolosyon larda kesin sonuç alınabiliyordu ondan sordum canım o testler lh dan sonuc veriyo ya doktira bi sor istersen
Tahlil sonuçlarına göre lh yüksekliğin fazla. Ovulasyon testi senin kafanı karıştırır sürekli koyu çıkar zaten bu durumda önerilmiyor bu testler en iyisi doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırKızlar merhabalar öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsız adet olamıyorum en son 20 ağustosta adet olmuştum duphaston kullanmıştım o zaman ondan sonra hiç adet olmadım olmayınca test yaptım iki kere 1.20 çıktı bende tarlusal aldım kullandım 2 Ekim'de bitti ama hala adet olmadım sadece çok afedersiniz tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada ayrıca 1 ekimden beri de ovulasyon testi kullanıyorum görüntü atacağım böyle inişli çıkışlı ovulasyon yaşayan oldu mu veya neden acaba böyle inişli çıkışlı noluyor bilgisi olan var mı acaba
Sanırım testler bitene kadar gebelik olmazsa bırakacağım bende testler bitince hala adet de olmadım ama ya 11. Günüm tarslusal biteliTahlil sonuçlarına göre lh yüksekliğin fazla. Ovulasyon testi senin kafanı karıştırır sürekli koyu çıkar zaten bu durumda önerilmiyor bu testler en iyisi doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptır
15.Güne kadar getirmesi lazım sanırım hiç kullanmadım ama duymuştumSanırım testler bitene kadar gebelik olmazsa bırakacağım bende testler bitince hala adet de olmadım ama ya 11. Günüm tarslusal biteli
inslalah olur canımSanırım testler bitene kadar gebelik olmazsa bırakacağım bende testler bitince hala adet de olmadım ama ya 11. Günüm tarslusal biteli
Bebek bende istiyorum deniyorum zor surcec sabir gerekiyoinslalah olur canım
Canım aynı testlerden bende kullanıyorum bende pko var aynen böyle çıkıyor testler, bizim Lh hormon salınımımız fazla olduğu için böyle çıkıyor ilk zamanlar acaba hamilemiyim oyüzden mi hep koyu çıkıyor diye düşünmüştüm ama değil,yumurtlama olduğu zaman t çizgisi c’den daha koyu hatta bordo olması gerek ancak o şekilde anlayabiliriz yumurtlama olduğunuKızlar merhabalar öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsız adet olamıyorum en son 20 ağustosta adet olmuştum duphaston kullanmıştım o zaman ondan sonra hiç adet olmadım olmayınca test yaptım iki kere 1.20 çıktı bende tarlusal aldım kullandım 2 Ekim'de bitti ama hala adet olmadım sadece çok afedersiniz tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada ayrıca 1 ekimden beri de ovulasyon testi kullanıyorum görüntü atacağım böyle inişli çıkışlı ovulasyon yaşayan oldu mu veya neden acaba böyle inişli çıkışlı noluyor bilgisi olan var mı acaba
Anladım canım evet testleri aldığım abla da öyle söyledi en koyu günü bulmamız gerekiyor dediCanım aynı testlerden bende kullanıyorum bende pko var aynen böyle çıkıyor testler, bizim Lh hormon salınımımız fazla olduğu için böyle çıkıyor ilk zamanlar acaba hamilemiyim oyüzden mi hep koyu çıkıyor diye düşünmüştüm ama değil,yumurtlama olduğu zaman t çizgisi c’den daha koyu hatta bordo olması gerek ancak o şekilde anlayabiliriz yumurtlama olduğunu
KesinlikleBebek bende istiyorum deniyorum zor surcec sabir gerekiyo
İnşallah canım hayırlısı bakalıminslalah olur canım
Aynen 15. Güne kadar bekleyeceğim olmazsam doktora giderim15.Güne kadar getirmesi lazım sanırım hiç kullanmadım ama duymuştum
Minnakkurabiyeler sayfasından mı aldınAnladım canım evet testleri aldığım abla da öyle söyledi en koyu günü bulmamız gerekiyor dedi
Evet canımMinnakkurabiyeler sayfasından mı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?