Polikistik over var denilmişti en son yarına randevu aldım doktora gideceğim tahlil vercem hormon testleri yaptırmak için adet oldum çünküMerhaba pko olunca inişli çıkışlı olmasi, hic pik olmaması gibi seyler oluyor. Kist mi var sizde?
Kaçıncı denemeydi?Polikistik over var denilmişti en son yarına randevu aldım doktora gideceğim tahlil vercem hormon testleri yaptırmak için adet oldum çünkü
Ovulasyon testi mi daha yeni aldım 13 gün kullandım işteKaçıncı denemeydi?
Yok çocuk icin ne kadar süredir deniyosunuzOvulasyon testi mi daha yeni aldım 13 gün kullandım işte
Kızlar merhabalar öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsız adet olamıyorum en son 20 ağustosta adet olmuştum duphaston kullanmıştım o zaman ondan sonra hiç adet olmadım olmayınca test yaptım iki kere 1.20 çıktı bende tarlusal aldım kullandım 2 Ekim'de bitti ama hala adet olmadım sadece çok afedersiniz tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada ayrıca 1 ekimden beri de ovulasyon testi kullanıyorum görüntü atacağım böyle inişli çıkışlı ovulasyon yaşayan oldu mu veya neden acaba böyle inişli çıkışlı noluyor bilgisi olan var mı acaba
15 aylık evliyim korunmadigimiz halde gebe kalamadım şimdiye kadarYok çocuk icin ne kadar süredir deniyosunuz
Daha önceleri denedim ama doğru denemediğimi düşünüyorum bugün adet oldum bitsin ilk işim soğan kürü denemek olacak Allah'ın izniyleBendede var sogan suyunu denemeyi dusundunuzmu
Ben ne zaman bende iltihap oldugunu dusunup sogan suyu yapsam Rabbimin izniyle duzeliyor iltihabi atiyorum hatta hamile kalabiliyorumDaha önceleri denedim ama doğru denemediğimi düşünüyorum bugün adet oldum bitsin ilk işim soğan kürü denemek olacak Allah'ın izniyle
Madem adet olamıyoruz neden hıc cyclo progynova kullanmadnz doktorunuz onermedı mı acaba ben kullanıyorum 21 gunde adet oluyorumKızlar merhabalar öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsız adet olamıyorum en son 20 ağustosta adet olmuştum duphaston kullanmıştım o zaman ondan sonra hiç adet olmadım olmayınca test yaptım iki kere 1.20 çıktı bende tarlusal aldım kullandım 2 Ekim'de bitti ama hala adet olmadım sadece çok afedersiniz tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada ayrıca 1 ekimden beri de ovulasyon testi kullanıyorum görüntü atacağım böyle inişli çıkışlı ovulasyon yaşayan oldu mu veya neden acaba böyle inişli çıkışlı noluyor bilgisi olan var mı acaba
Hayır önermedi bu dediğiniz ilaç doğum kontrol hapı sanki doğru mu acabaMadem adet olamıyoruz neden hıc cyclo progynova kullanmadnz doktorunuz onermedı mı acaba ben kullanıyorum 21 gunde adet oluyorum
Yok degil Dr gıdıceksenz bu ara sorun Bı belki verir yada yorum yapar sanaHayır önermedi bu dediğiniz ilaç doğum kontrol hapı sanki doğru mu acaba
Anladım canım teşekkür ederimYok degil Dr gıdıceksenz bu ara sorun Bı belki verir yada yorum yapar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?