• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill pko ovulasyon testi acilll kızlar

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
33
Kızlar merhabalar öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsız adet olamıyorum en son 20 ağustosta adet olmuştum duphaston kullanmıştım o zaman ondan sonra hiç adet olmadım olmayınca test yaptım iki kere 1.20 çıktı bende tarlusal aldım kullandım 2 Ekim'de bitti ama hala adet olmadım sadece çok afedersiniz tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada ayrıca 1 ekimden beri de ovulasyon testi kullanıyorum görüntü atacağım böyle inişli çıkışlı ovulasyon yaşayan oldu mu veya neden acaba böyle inişli çıkışlı noluyor bilgisi olan var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20201012_165829.webp
    IMG_20201012_165829.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20201012_165824.webp
    IMG_20201012_165824.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba pko olunca inişli çıkışlı olmasi, hic pik olmaması gibi seyler oluyor. Kist mi var sizde?

Merhaba pko olunca inişli çıkışlı olmasi, hic pik olmaması gibi seyler oluyor. Kist mi var sizde?
Polikistik over var denilmişti en son yarına randevu aldım doktora gideceğim tahlil vercem hormon testleri yaptırmak için adet oldum çünkü ☹️😏

Kızlar merhabalar öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsız adet olamıyorum en son 20 ağustosta adet olmuştum duphaston kullanmıştım o zaman ondan sonra hiç adet olmadım olmayınca test yaptım iki kere 1.20 çıktı bende tarlusal aldım kullandım 2 Ekim'de bitti ama hala adet olmadım sadece çok afedersiniz tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada ayrıca 1 ekimden beri de ovulasyon testi kullanıyorum görüntü atacağım böyle inişli çıkışlı ovulasyon yaşayan oldu mu veya neden acaba böyle inişli çıkışlı noluyor bilgisi olan var mı acaba

Bendede var sogan suyunu denemeyi dusundunuzmu

Daha önceleri denedim ama doğru denemediğimi düşünüyorum bugün adet oldum bitsin ilk işim soğan kürü denemek olacak Allah'ın izniyle 🙏
Ben ne zaman bende iltihap oldugunu dusunup sogan suyu yapsam Rabbimin izniyle duzeliyor iltihabi atiyorum hatta hamile kalabiliyorum

Madem adet olamıyoruz neden hıc cyclo progynova kullanmadnz doktorunuz onermedı mı acaba ben kullanıyorum 21 gunde adet oluyorum

Back