• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El acill park yatak arıyorum

glsnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
719
16
0
İstanbul
temiz kullanılmış , deformesi yırtıgı olmayan uygun fiyata park yatak almak istiyorummm... istanbuldan elden teslim olabilir yadaşehirdışı..

bende var sıfır hiç kullanmadım kırmızı beyaz cibinlikli sallanıyor hanedan modeli kızımda kalça çıkıklığı var sürekli yanında olmak zorundayım yatğını kullanamıyoruz yanımda yatıyorum sıfır yani istersen yollayabilirim ist dayım

temiz kullanılmış , deformesi yırtıgı olmayan uygun fiyata park yatak almak istiyorummm... istanbuldan elden teslim olabilir yadaşehirdışı..

Bende pembe fuşya stork marka park yatak var 70x110 ölçülerinse... İçinin yatagını da hediye edecem alana 100 liraya veriyorum izmirdeyim

bende var sıfır hiç kullanmadım kırmızı beyaz cibinlikli sallanıyor hanedan modeli kızımda kalça çıkıklığı var sürekli yanında olmak zorundayım yatğını kullanamıyoruz yanımda yatıyorum sıfır yani istersen yollayabilirim ist dayım
Ne kadara veriyrsunuz

kırmızı var bende istanbul anadolu yakasındayız yatağı ile birlikte 100 tlye veriyorum. Sallanabiliyor aynı zamanda sadece oyun parkı ve yatağı var ama askılı oyuncaklarını bulamadım:(

resmi paylaştım benimkisi sıfır fiyatı belki fazla diyebilirsiniz ben 250ye aldım kullanamadığım için 200e satıyorum

Eklentiler

• $wei-b-5100-70x110-haneden-lux-oyun-parki-yatak-besik-new-2013[2].jpg
    $wei-b-5100-70x110-haneden-lux-oyun-parki-yatak-besik-new-2013[2].jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 65
kırmızı var bende istanbul anadolu yakasındayız yatağı ile birlikte 100 tlye veriyorum. Sallanabiliyor aynı zamanda sadece oyun parkı ve yatağı var ama askılı oyuncaklarını bulamadım:(

tam olarak nerede oturuyorsunuz..resim ekleyebil8r misiniz

Merhaba bende istanbuldayım ürün satılmadıysa fotoğrafları varsa gönderirmisiniz mail adresimi vereyim orayada atabilirsiniz resimlerini celikelmuhasebe@hotmail.com

Bende pembe fuşya stork marka park yatak var 70x110 ölçülerinse... İçinin yatagını da hediye edecem alana 100 liraya veriyorum izmirdeyim
bu arkadasin park yatagi resimlerde cok guzel ve iyi durumda gozukuyor fakat malesef izmirde:(( yakin olanlar kacirmasin ..

Back