acill lütfen! B.düzüMedilife hastanesinde kadın doğum doktor önerisi olanlar?

eliftos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
8
3
34
Kızlar bana Beylikdüzü Medilife hastanesi ile ilgili tecrübelerinizi ve doktor önerilerinizi yazar mısınız lütfen?

Merhaba benim arkadaşım orada Selda hnma gıtmıstı cok memnundu. Bende ona gıtmeyı dusunuyordum ama dıyetısyenım kendı hastanesındekı doktora yonlendırdıgı ıcın gıdemedım.

Merhaba benim arkadaşım orada Selda hnma gıtmıstı cok memnundu. Bende ona gıtmeyı dusunuyordum ama dıyetısyenım kendı hastanesındekı doktora yonlendırdıgı ıcın gıdemedım.
teşekkür ederim canım çok sağoll cevabın için

Ben de Medilife a gitmeyi düşünüyorum bundan sonra. naptın canım doktor bulabildin mi kaçıncı haftadasın

ben Medilife'tan vazgeçtin canım. Bütün doktorlardan sıra almak bi dert. sıra alsan emin ol onlar seni bekletecekler. 11deki randevun 12ye sarkacak.
o yüzden vazgeçtim. baştan sinirimi bozan bi hastaneyi istemedim.
Daha çok yeni 4 haftalık canım.
Senin kaç haftalık.

25 haftalık benim bende yoğunluktan dolayı doktor değiştirdim. Avcılar Hospital a gidiyordum başından beri ama gidip randevuluda olsa en az 1 buçuk saat sıra beklemek gerçekten yoruyor insanı medilife a daha hiç gitmemiştim bilmiyorum orda da selda hanımı çok tavsiye eden var diye bi deniyim dedim. Nerde devam ediceksin peki bulabildin mi doktor

Selda hanıma randevu almak zaten ölüm. 1 ay sonraya veriyor.
Her ayın 25inde randevu için hastaneyi arayın. o zaman 1 ay doluyomuş. insanlar hep 25inde arayıp 1 aylık randevularını alıyolarmış.
Ben çok erken olduğu için bekledim. daha bi doktora gitmedim.
Ama bu cumartesi Bakırköy çamlık hastanesi Varujan beye gidicem. onu deneyeceğim.
Ama önerilerin varsa açığım çok mutlu olurum.

Şaka gibi baya baya bi yoğunluk var demekki ya yağmurdan kaçarken doluya tutulucakmışız offf valla doktor hastane bulmak o kadar zor ki ben mimarobada oturuyorum Bakırköy taraflarına hiç bakamıyorum o nedenle çok sınırlı bölgem var uzak olsun da istemiyorum İstanbul trafiği malum nolur nolmaz diye. Medicana da mehtap hanım var beylikdüzünde onuda çok öneriyorlar ama 6000 6500 civarı falanmış doğum ücretleri şuanda bildiğim kadarıyla onu da düşünebilirsin eğer probelm değil dersen. Hamileliğin en başından sonuna kadar aynı doktorla devam etmek çok güzel olur inşallah bulabilirsin mutlu olabileceğin biyer canım. Hayırlı uğurlu olsun bu arada

teşekkür ederim çok sağol.
İnşallah sen de gönlüne göre bir doktor bulabilirsin umarım.
medicananın fiyatları bana çok geliyor. Mehtap hanımı ben de duydum.
ama deselerki çk iyi doktor parasında gözüm olmayacak. önce doktor diyorum.
inşallah varujan beyden memnun kalırım.
ben de beylikdüzünde oturuyorum bakırköyü hiç düşünmemiştim ama bi bakalım önce bi deneyeyim dedim. bizim oralarda doktor ve hastane çok sıkıntılı.
Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar bende katılmak istedim sohbetinize...

Medilife da evet randevular her ayın 25 inde açılıyor ve ben ayın 25 inde girip doktorun çağırdığı günler için (1 gün öncesi 1 gün sonrası ) randevu alabiliyorum.. Randevu alırsan eğer doğum vs. gelmezse tam saatinde hatta bazen çok bile öncesinde girip muayeneni olabiliyorsun.. Ben bugüne kadar 1 kere 1 saat bekledim o da bir başka gebenin doğumu sebebi ile oldu....

Selda hanımdan Çok memnunum şahsen ... Hem doktor fobimi yenen hemde beni ve bebeği çok sıkı takip eden hem her konuda seni bilgilendiren hemde rahatlatan bir doktor.. İlk gittiğim zamanlar çok şey anlatmıyor gibi gelmişti ama gebelik haftana göre bilmen gereken herşeyi söylüyor..Ayrıca öyle zırt pırt tahlil isteyeyim muayeneye çağırayım diyen doktorlardan da değil... Mesela benim rutinim 1,5 ayda bir muayene ama sen istersen 15 günde git karışmaz yanlız en geç gelmen gereken tarihi söyler... Tahlil konusunda gerekmedikçe tahlil de istemez sen istesen bile gerek duymazsa yaptırmaz :) yaa kısacası gidip tanımanız lazım...

Rabbim herkese bu güzel yolda içine sinen bir doktor ile karşılaşmayı nasip etsin inşallah..

Sohbete katıldığın için çok teşekkür ederim. ben de çok istedim Selda Hanıma gitmeyi ama ne mümkün...
keşke randevu alsaydımda gitseydim. Gerçi geç kalmış değilim. Senin tavsiyene uyup Selda hanım için 1 ay sonrasına dahi olsa randevu alıp gideceğim. Bi tanışayım bakayım. herkes çok iyi diyor.
Gerçekten çok teşekkür ederim. Ayrıca Medilife evimin hemen yanında o hastane olsun çok istiyorum ben.

Rica ederim ben canlı yaşadığım için katıldım öyle sohbetin ortasına.. Benim eve de yakın çok hastane :) ayın 25 inde sabah randevu alacağım... Cumartesi gününe geliyor bu ayın 25 i :) Sabah 8:30 gibi açılıyor randevular..İster internetten gir al ister telefonla..Ben netten alsamda pimpirikliyim telle de teyid ettiriyorum alabilmişmiyim diye ... İlk gittiğim zamanlar yani ilk haftalarımda acaba diyordum hep çünkü çok anlatmıyordu sanki gibi geliyordu. O heyecanla normaldi sanırım :) Şimdi nasıl uyuyacağıma kadar söylüyor :) Umarım pişman olmazsın bir dene... Doğum yapanlar da çok memnun hep soruyorum ben... Randevu aldığın saat sabah saatleri olursa hiç bekleme sıkıntısı yaşamazsın

teşekkür ederim canım çok sağoll cevabın için
Rica ederim.Bende yakinligindan ve methinden dolayi gitmek istemistim. Benim ark. Kuzeni o hastanede hemsire oda selda hnmin ismini verdi. Ama diyetisyenim incirli eticha da kafama takilan seyler vardi,kendi doktoruna yonlendirdi. Erkan beye gidiyorum oda gercekten cok iyi. Telefonunu hemen verdi Ve hic bikmadan butun sorularimi cvpladi. Cok ilgili bir doktor. Onuda tavsiye ederim.
Tavsiye etmiyecegim tek doktor ise Kolan beylikduzu Servet tuccar mumkunse yakinindan gecmeyin! Bana resmen tramva yasatti

Gebeligimi servet hanima öğrendim ben de garip bir kadın gerçekten. Neden öyle dediniz merak ettim ama:))
Ben de doktor arayisindayim bu arada kızlar

Gebeligimi servet hanima öğrendim ben de garip bir kadın gerçekten. Neden öyle dediniz merak ettim ama:))
Ben de doktor arayisindayim bu arada kızlar
Benim 5. haftamda kahverengi kanamam olmuştu. İlk hamileliğim olduğu için çok panikledim sabah 6 gibi hemen kolan a gittik eşimle acilden giriş yaptım.Gece nöbette olan Servet hnmmış. Kadın öyle bir tavırla karşıladı ki kusura bakmayın acil durum oldugu ıcın geldım demek zorunda kaldım Zaten korkmustum. Hiç bir şey demeden yatırdı beni nerden biliyorsun hamile olduğunu dedi. Kan testimden dedim. Normal ultrasonda hiçbişey gözükmüyor hamile gibi gözükmüyorsun dedi. Kan tahlilim 600 rakamlardaydı halbukı. Alttan ultrason yaptı ıkın dedı nsl yaparım dedım. Çocuk olsa düşürtücek. Sonra sende hamilelik falan yok olmus olsa bile ya bos gebelık ya dıs yada çürümüş dedi ;( Ömrümden 10 yıl gitti.. Yinede kan testi yapalım. Çıktığında da ben burada olmam musaıt olan doktor bakar dedı. Test sonucum 6000 lerdeydı o gun. Acilden giriş yaptığım ve randevum olmadıgı ıcın kımse ılgılenmedı Birtek bir doktor varmıs oda dogumdaymıs dıye almadılar. Yalvar yakar bir Fuat bey ilgilendi benimle. Keseyi alttan ultrasonla gördü.Kanama megerse yerleşme kanamasıymış :) Boşu boşuna okdr stres ve ağlama krizine girmişim.

kızlar buldunuz mu doktor ben de medilifeye gidiyorum ama hiç dediğiniz gibi şeyler yaşamadım arayıp randevu alıyorum ertesi güne bile veriyorlar gittiğimde de hiç beklemeden alıyorlar ben 5 aydır gidiyorum ve hiçbir sıkıntım olmadı doktorumdan da çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum eğer hala içinize sinen bir doktorunuz yoksa tavsiyede bulunabilirim

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…