• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill Kızlar Koltuklarımı kendim kaplayabilirmiyim sizce yardım lütfen fikir verin

elvan_byz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
918
3
118
Denizli
Arkadaşlar krizlere girmek üzereyim. Dikdörtgen bir oturma odam var genişde, 2 adet 3' lü, 2 Adet tekli den oluşan bir oturma grubum var kolları metal. evimde bir değişiklik yapmam gerek duvarlarımız normal sıva ve ben tvnin olduğu duvara olurmu olmadan bilmeden taş duvar kağıdı kaplamak istiyorum. Koltuklarımın mavi kumaşından kurtulup krem rengede koltuklarımı kaplamak ortaya beyaz bir orta sehpa koymak, elimdeki zigon sehpa ve siyah tv sehpamıda beyaza boyamak, renkli kırlentlerle odaya değişik bir hava vermek istiyorum ama bunları nasıl yaprım bilmiyorum. Lütfen fikirlerinizi bana yazarmısınız, inanın çok ihtiyacım var

Arkadaşlar krizlere girmek üzereyim. Dikdörtgen bir oturma odam var genişde, 2 adet 3' lü, 2 Adet tekli den oluşan bir oturma grubum var kolları metal. evimde bir değişiklik yapmam gerek duvarlarımız normal sıva ve ben tvnin olduğu duvara olurmu olmadan bilmeden taş duvar kağıdı kaplamak istiyorum. Koltuklarımın mavi kumaşından kurtulup krem rengede koltuklarımı kaplamak ortaya beyaz bir orta sehpa koymak, elimdeki zigon sehpa ve siyah tv sehpamıda beyaza boyamak, renkli kırlentlerle odaya değişik bir hava vermek istiyorum ama bunları nasıl yaprım bilmiyorum. Lütfen fikirlerinizi bana yazarmısınız, inanın çok ihtiyacım var

valla boyama işini yaparsın sanırım zımparalayıp ahsap boyasıyla boyicaksın ama kaplama işini bilmiyorum cok becerikliysen olabilir..
su taş deenli duvar kağıtlarını hiç sevmiyorum bence vazgeç ya doğal taş yaptır ya da o kağıtlardan yapma herkesin evi aynı seyle kaplandı modası da geçti o kağıtların hapishane gibi duruyor arkadasımın evinde var..daha pastel ferah şeyler yap duvara ya da paraya kıy doğal taş döşet.

Tas desenli duvar kagidini biz yaptik normal duvarin ustune cok da guzel oldu. ortama daha sicak bi hava verdi. Koltuklari kaplamayi basarirsaniz beyaz renkli zigon ve orta sehpayla cok hos olur.

Tas desenli duvar kagidini biz yaptik normal duvarin ustune cok da guzel oldu. ortama daha sicak bi hava verdi. Koltuklari kaplamayi basarirsaniz beyaz renkli zigon ve orta sehpayla cok hos olur.

Canım duvar kağıdını kendiniz mi yaptınız zor oldumu o taş desenlerini güzel ayarlamak gerek diyorlar yapamazsınız zor olur diyende zor sıvalı duvar kağıdı tutmaz diyende, her kafadan bi ses çıkıyor yani aldık duvar kağıdını olur olmaz deneyeceğiz ama bu işin bir püf noktası varmıdır yokmudur araştırıyorum. Koltuklar için kumaşta baktık birbinçeşit kumaş var hepside çok güzeller, şuan için 3 lü koltukları krem renge berjerleride çiçekli bir kumaşla kaplamayı düşündüm berjerin çiçekli kumaşıylada kırlentler düşündüm krem koltuklara, sonrada zigon sehpamı beyaza nasıl boyayabilirim onu araştıracağım arkadaşlar hepsinin önce ve sonraki hallerinin resimlerini koyarım tabi başarabilirsek.

internette bunula ilgili siteler var canım belki fikir verebilir sana özellikle koltuk kaplama olayı için :16::16:

sehpalar dahil tüm salon mobilyalarımı polsian x1 subazlı boya ile boyadık.
chalk paint boya diye ara.içine derz dolgu malzemesi koyarak zımparalamadan 2 katta bitiriyorsun boyayı.

koltuk kaplam bloglarda yapanlar var ama ben denemedim.

Canım duvar kağıdını kendiniz mi yaptınız zor oldumu o taş desenlerini güzel ayarlamak gerek diyorlar yapamazsınız zor olur diyende zor sıvalı duvar kağıdı tutmaz diyende, her kafadan bi ses çıkıyor yani aldık duvar kağıdını olur olmaz deneyeceğiz ama bu işin bir püf noktası varmıdır yokmudur araştırıyorum. Koltuklar için kumaşta baktık birbinçeşit kumaş var hepside çok güzeller, şuan için 3 lü koltukları krem renge berjerleride çiçekli bir kumaşla kaplamayı düşündüm berjerin çiçekli kumaşıylada kırlentler düşündüm krem koltuklara, sonrada zigon sehpamı beyaza nasıl boyayabilirim onu araştıracağım arkadaşlar hepsinin önce ve sonraki hallerinin resimlerini koyarım tabi başarabilirsek.

Kagidi kendimiz kapladik annemle birlikte, evimiz dubleks oldugu icin merdiven kismina yapmak istedik. ustelik normal duvardan cok daha yuksekti yaptigimiz yer merdiven kismi oldugu icin. duvar putur putur olmasina ragmen cok guzel tuttu 4 seneyi gecti yapali hala da duruyor. taslarin yanyana gelmesine dikkat etmek gerek arada kayan kisimlar olsa da desenlerin icinde cokta goze batmiyor. cicekli kumas krem renk bu konsepte cok yakisir bence simdiden kolay gelsin

Back
X