- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
YUMURTLAMASIZ BİR ADET REGL DÖNEMİ GEÇİRDİYSEN ÖSTROJEN KIRILMA KANAMASI YAŞAMIŞ OLABİLİRSİN BANADA OLMUŞTU NORMAL KANAMA YOĞUN OLARAK BAŞLAYIP KAHVERENGİ AKINTIYA DOĞRU GİDEREK AZALIR. ÖSTROJEN KIRILMA KANAMASINDA İSE KANAMA MİKTARI FAZLA VE ŞİDDET OLARAK NORMAL KANAMADAN FARKLIDIR KAHVERENGİ BAŞLAR 3-5 GÜN SONRA KANA DÖNER SONRA BİTTİ KAHVEYE DÖNECEK DERSİN TEKRAR KIRMIZI GELİR DURUR TEKRAR KIRMIZI KAHVE KAHVE DEVAM EDER YAŞADIĞIN TAM OLRAK BÖLEMİYDİ?Adetim düzenlidir normalde 5-6 gün sürer ve 6.7.gün az bir şey kahverengi akıntım gelir kesilirdi. İlk defa bu ay adetim uzun sürdü 8.günü bile az da olsa kanamam geldi.9 günü de az bi kan lekesi ve yoğun kahverengi akıntım geldi. bugun 10.günüm ve yogun kahverengi akıntım vardoktora gittim yumurtlama takıbı ıcın ama bu ay bu olunca bugun sordum vajınal ultrasondan baktı bişey yok dedı kist vs. yok dedi. bende gecer heralde dedım ama su an bıle camur gıbı kahverengi akıntım gelıyo yaaaaa ((( hıc boyle olmazdııııı
Telaşlanıcak bişiy değil bu ay yumurtlamamışsınevet tam bitti diyorum kanama gelıyo cok az sonra bıdaha kahve akıntı yogun.
bu söyledıklerınızn ayınısı banada oldu bu ay.bu ay yumurtalmıcammı demek bu=(BİRDE KAHVE RENGİ LEKELER GELMEYE BAŞLAMADAN SU GİBİ AKINTI GELMİŞTİ BENDE
SİZDEKİ DURUM AYNISIMI BİLMİYORUM AMA BENİM DÜŞÜKTEN SONRA ADETLERİM DÜZENSİZLEŞTİ HORMONLARIM BOZULDU OYÜZDEN OLMUŞTUbu söyledıklerınızn ayınısı banada oldu bu ay.bu ay yumurtalmıcammı demek bu=(
BENIMDE TEMMUZ AYINDA 9HAFTALIK BEBEGIM ÖLDU KARNIMDA.SONRASINDA KURTAJ OLDUM VE ADETLERIM DUZENSIZLESTI AMA EKIM AYINDA ADET OLMAYINCA DOKTORA GTTIM ADET SÖKTURUCU VERDI BEN TAM OLARAK YINE ADET OLAMADIM BAHSETIGINIZ GIBI KAHVERENGI AKINTILAR GELDI SUREKLI NORMAK KAN GELIYO ARADA AMA YINE KESILIP KAHVERENGI AKINTILARIM GELIYORSİZDEKİ DURUM AYNISIMI BİLMİYORUM AMA BENİM DÜŞÜKTEN SONRA ADETLERİM DÜZENSİZLEŞTİ HORMONLARIM BOZULDU OYÜZDEN OLMUŞTUYUMURTLAMADAN ADET OLUYODUM
hormonlarınıza mutlaka baktırın adetin 3.günü prolaktin yüksek kalmış olabiilrBENIMDE TEMMUZ AYINDA 9HAFTALIK BEBEGIM ÖLDU KARNIMDA.SONRASINDA KURTAJ OLDUM VE ADETLERIM DUZENSIZLESTI AMA EKIM AYINDA ADET OLMAYINCA DOKTORA GTTIM ADET SÖKTURUCU VERDI BEN TAM OLARAK YINE ADET OLAMADIM BAHSETIGINIZ GIBI KAHVERENGI AKINTILAR GELDI SUREKLI NORMAK KAN GELIYO ARADA AMA YINE KESILIP KAHVERENGI AKINTILARIM GELIYOR
SAOL CANIM.BU TESTLER HER HASTANEDE YAPILIYORMU YOKSA UNIVERSTLERDEMI SADECEhormonlarınıza mutlaka baktırın adetin 3.günü prolaktin yüksek kalmış olabiilr
herhastanede yapılıyor cnmSAOL CANIM.BU TESTLER HER HASTANEDE YAPILIYORMU YOKSA UNIVERSTLERDEMI SADECE
tesekkurler canım bı baktırıyımherhastanede yapılıyor cnm
Bu konuyu siz acali cok olmusAdetim düzenlidir normalde 5-6 gün sürer ve 6.7.gün az bir şey kahverengi akıntım gelir kesilirdi. İlk defa bu ay adetim uzun sürdü 8.günü bile az da olsa kanamam geldi.9 günü de az bi kan lekesi ve yoğun kahverengi akıntım geldi. bugun 10.günüm ve yogun kahverengi akıntım vardoktora gittim yumurtlama takıbı ıcın ama bu ay bu olunca bugun sordum vajınal ultrasondan baktı bişey yok dedı kist vs. yok dedi. bende gecer heralde dedım ama su an bıle camur gıbı kahverengi akıntım gelıyo yaaaaa ((( hıc boyle olmazdııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?