ACİLL kahverengi akıntım gecmıyor neolur bir bakar mısınız?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Adetim düzenlidir normalde 5-6 gün sürer ve 6.7.gün az bir şey kahverengi akıntım gelir kesilirdi. İlk defa bu ay adetim uzun sürdü 8.günü bile az da olsa kanamam geldi.9 günü de az bi kan lekesi ve yoğun kahverengi akıntım geldi. bugun 10.günüm ve yogun kahverengi akıntım var doktora gittim yumurtlama takıbı ıcın ama bu ay bu olunca bugun sordum vajınal ultrasondan baktı bişey yok dedı kist vs. yok dedi. bende gecer heralde dedım ama su an bıle camur gıbı kahverengi akıntım gelıyo yaaaaa ((( hıc boyle olmazdııııı

YUMURTLAMASIZ BİR ADET REGL DÖNEMİ GEÇİRDİYSEN ÖSTROJEN KIRILMA KANAMASI YAŞAMIŞ OLABİLİRSİN BANADA OLMUŞTU NORMAL KANAMA YOĞUN OLARAK BAŞLAYIP KAHVERENGİ AKINTIYA DOĞRU GİDEREK AZALIR. ÖSTROJEN KIRILMA KANAMASINDA İSE KANAMA MİKTARI FAZLA VE ŞİDDET OLARAK NORMAL KANAMADAN FARKLIDIR KAHVERENGİ BAŞLAR 3-5 GÜN SONRA KANA DÖNER SONRA BİTTİ KAHVEYE DÖNECEK DERSİN TEKRAR KIRMIZI GELİR DURUR TEKRAR KIRMIZI KAHVE KAHVE DEVAM EDER YAŞADIĞIN TAM OLRAK BÖLEMİYDİ?

BİRDE KAHVE RENGİ LEKELER GELMEYE BAŞLAMADAN SU GİBİ AKINTI GELMİŞTİ BENDE

bu söyledıklerınızn ayınısı banada oldu bu ay.bu ay yumurtalmıcammı demek bu=(
SİZDEKİ DURUM AYNISIMI BİLMİYORUM AMA BENİM DÜŞÜKTEN SONRA ADETLERİM DÜZENSİZLEŞTİ HORMONLARIM BOZULDU OYÜZDEN OLMUŞTU YUMURTLAMADAN ADET OLUYODUM

SİZDEKİ DURUM AYNISIMI BİLMİYORUM AMA BENİM DÜŞÜKTEN SONRA ADETLERİM DÜZENSİZLEŞTİ HORMONLARIM BOZULDU OYÜZDEN OLMUŞTU YUMURTLAMADAN ADET OLUYODUM
BENIMDE TEMMUZ AYINDA 9HAFTALIK BEBEGIM ÖLDU KARNIMDA.SONRASINDA KURTAJ OLDUM VE ADETLERIM DUZENSIZLESTI AMA EKIM AYINDA ADET OLMAYINCA DOKTORA GTTIM ADET SÖKTURUCU VERDI BEN TAM OLARAK YINE ADET OLAMADIM BAHSETIGINIZ GIBI KAHVERENGI AKINTILAR GELDI SUREKLI NORMAK KAN GELIYO ARADA AMA YINE KESILIP KAHVERENGI AKINTILARIM GELIYOR

hormonlarınıza mutlaka baktırın adetin 3.günü prolaktin yüksek kalmış olabiilr

benim adetim de böyle oluyor doktoruma soyledim hap vermisti 3 ay kullan duzelir dedi duzelmesse eger kanda hormonlara bakicaklardi ve galiba gecmedi hamileyim sandim bu ay kendimi 9 gun adetim gecikti ve sonra dun kahverengi lekelenmeler basladi insallah gecer kotu bisey degildir allahim hepimize yardim etsin sifa versin

Bu konuyu siz acali cok olmus
Benim icinse yeni bir konu:)
Annattiginiz durum suan bendedd var dr henuz gitmefim
Siz busureci nekadar yaşadınız
Daha sonra dr gittinizmi
Daha sonraları olmaya devam ettimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…