Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bbğim 2 aylık aniden kabız oldu aptamilden heroya geçtim acaba ondan mı ? çıkaramıyor çok ağlıyor mama ile besleniyo ne yapıcam ne yapmalıyımm lütfenn yardımm
canım telaş etme bebklerde 4-5 güne kadar normalmişş bende senın gibi oğlum 3 aylıkken falan çok telaşlanmıstım (şuan ek gıdaya geçmediğiniz için tabi) bizim doktorumuz mamsına birkaç öğün bir çay kaşığı zeytin yağı önermişti birde poposunu ateşölçerin varsa ateşini ölçer gibi makattan koy oda çok işe yaramıstı bizde :))) geçms olsun
kesinlikle makatına hiçbişey sokma sonra ona alışıp tembelleşir.sen günde bi kaşık zeytinyağı ver.bebeğin çok küçük daha fazlasıda zarar.bir hafta 10 güne kadar yapmaması normal.sende yediklerine dikkat et.geçmiş olsun..
benim oglum bebekken surekli basıma gelirdi ama surekli ve dr bana hep fitil verdi makattan kullanırdım hep ... sende doktoruna bir sor istersen cnm ..
bebeinde kolik varsa ve yeme alışkanlığı mama-anne sütü vb değişiklik yaptıysan normal. düzene girince yapacak kakasını spasmo-panalgine diye bir fitil var hem ağrı kesici hemde kaka yaptırıyor. ben çok faydasını gördüm
kızlar bbğim 2 aylık aniden kabız oldu aptamilden heroya geçtim acaba ondan mı ? çıkaramıyor çok ağlıyor mama ile besleniyo ne yapıcam ne yapmalıyımm lütfenn yardımm