acill izmirde ilgili jinekolog arıyorum :(

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
133
merhabalar diğer konuma cevab veren olmadı burdan anlatayım derdimi ..
ben 6 senelik evliyim 5 sene vajinismusla uğraştım 1 sene önce ilişkiyi yapabildim bi şekilde ve 6 ay korunduk 6 aydırda bebek istiyoruz nasib olmadı daha
jinekoloğa gitmem lazım şimdi ama korkuyorum
bugün gittim devlete kadın kocaman spekulumu almış sokmaya çalışıyo elimle ittim izin vermedim.. suratıda mahkeme duvarı gibi zaten bişeyler anlatmaya çalışıyorum hiç bişey demiyo.ben istemyince uğraşmadı bile giyindim çıktım bende bide araştırmıştım okadar iyi zandettim derdimi bile anlatamadım zaten 4 kişi birden alıyo perdenin arkasında bekliyolar sen muayne olurken oda ayrı bi gerdi
zaten korkuyodum iyice gerildim artık ağladım sinirimden eşimde bişey demedi ama üzüldü baya
bu yüzden özele çıkmaya karar verdim daha ilgili anlayışlı derdimi dinleyecek bi doktor öneriniz varmı ?
birde özelde söylesem karından veya küçük spekulumla bakarlar mı acaba
şimdiden teşekürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ya bu işler böyle , devlet hastaneleri kalabalık ve hâliyle düzenleri böyle bende ilk gittiğimde kendimi çok kötü hissetmiştim ama doktorlar iyiydi, bu aşamaları atlatana kadar zorlandım ama yapcak bişey yok, bebiş için bunlara katlancaz hem geçiyor gidiyor zaten, en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşaallah sevgiler canım. ...

canım teşekür ederim inşallahözeldede aynı şey olmaz heralde ..seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

İnşaallah canım, işlemler özelde ve devlette aynıdır sadece ne olur aynı anda üç beş hasta hazırlanıp bekliyor ya o olmaz belki, ama ne yalan söyleyim onları görünce cesaretleniyodum , bak onlarda senin gibi onlarda korkuyorlar yalnız değilsin diye kendimi sakinkeştiriyodum birde dediğim gibi doktor lar ilgili ve nazik ti onlar germeyince sende rahatlıyosun zaten, Sağol canım darısı sana olsun inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…