acill işe ihtiyacım var lütfen yardımm çok madurum

hatice1969

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
87
69
103
Arkadaşlar şuanda ev hanımıyım çalışmak istiyorum ama iş bulamıyorum.Evde yardımcılık,hasta ve çocuk bakımı gibi işler olabilir.Kocam kanser ve ameliyat olacak bu hafta ve ben çalışıp hayatımı deva ettirmek zorundayım.
Halden en iyi siz anlarsınız ,sigortamız bile yok ve biri üniversitede diğeri ortaokulda 2 çocuğum var.

Lütfen bana akıl verin,yardımcı olun sokakta kalmak istemiyorum çocuklarımla.
Ailemin de durumu bana yardımcı olacak gibi değil

duyduğunuz bildiğiniz bir iş varsa ne olur yazın.

İzmir in neresinde olursa olsun dört elle sarılırım işime

çok geçmiş olsun arkadaşım benim sana bir tavsiyem olacak tanıtım işi yapan ajanslara git cuma cumartesi pazar günleri marketlerde bütük firmaların yaptığı promosyonlarda çalıştırmak için eleman alıyorlar ev hanımları orta yaşlı bayanları deterjan çamaşır suyu gibi sektörlerin tanıtımında kullanıyorlar günlük 50lira kadar veriyorlar ayda ortalama 600lira kadar bir gelir elde etmiş olursun 3gün çalışarak tabi bu firmalar günlük sigortanı da ödüyorlar eğer birkaç tane de temizlik işi falan bulursan çocuklarınla kendine bakabilirsin en azından.allah yardımcın olsun tekrar geçmiş olsun

doğru söylüyorsun hemen ajansları araştıracağım,yaştan dolayı tanıtıma almazlar diye düşünmüştüm ama deterjan grubunda orta yaş avantaj olabilir

çok teşekkür ederim

yok hayır deterjan grubunda kocaman bayanlar çalışıyorlar yaşını dert etme her yaş grubundan insanın çalışabileceği birçok iş var allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…