Acill ikili taramaa

zeyneppcaglinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar bugün ikili tarama testi yaptırdım. Kan sonuçları çıktı. Anlayan varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Normal mi acabaa

Canım bu bizim bileceğimiz iş degil. Benim bildiğim PAPP-A düşük beta HCG de yüksekse risk var demek. Senin biri normal diğeri riskli gibi ama risk var demek için ikisi aynı anda mı bulunmalı inan bilmiyorum. Zaten tek başına ikili test yeterli olmuyor ultrasonda ense kalınlığına falan da bakıyorlar doktorunun yorumu önemli

Dedim ama yapabileceğimiz bişey yok dediler. Eğer bir sıkıntı varsa yasal alım zamanı geçiyor riske atmak istemiyorum dedim. Bu konuda yardımcı olamam sonuçları randevusuz gösteremezsiniz dediler. Kaldı ki o hastanede aşılamam gerçekleşti. Ameliyatlarım o hastanede oldu. Malesef sistem böyle

Vay uyuzlar. Özel hastane tekrardan muayene parası almak için yapıyor anlaşılan Ben de özelde yaptırdım ikili testimi ve özellikle sordum sonuç gösterme için tekrardan randevu almama gerek yok değil mi diye. Nitekim tekrar bir ücret de ödemedim. Normalde bu yasal bir hak canım. Gıcık oldum şimdi senin adına

Özel hastanede değil aslında Üniversite hastanesi. Orda bile böyle muamele düşünün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…