- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi zeyneppcaglinn
Merhaba arkadaşlar bugün ikili tarama testi yaptırdım. Kan sonuçları çıktı. Anlayan varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Normal mi acabaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında sonuç gösterme 10 gün içinde olabiliyor ya. Sonuç gösterme randevusu almadın mı? Hamileyim ikili tarama sonucu göstereceğim desen belki o gün bir yer ayarlayabilirsinMalesef gösteremedim 10 hazirana randevu bulabildim anca![]()
Vay uyuzlar. Özel hastane tekrardan muayene parası almak için yapıyor anlaşılanDedim ama yapabileceğimiz bişey yok dediler. Eğer bir sıkıntı varsa yasal alım zamanı geçiyor riske atmak istemiyorum dedim. Bu konuda yardımcı olamam sonuçları randevusuz gösteremezsiniz dediler. Kaldı ki o hastanede aşılamam gerçekleşti. Ameliyatlarım o hastanede oldu. Malesef sistem böyle
Hii o zaman ayrı canım üniversite genelde böyle sanki. İyi bakalım :)Özel hastanede değil aslındaÜniversite hastanesi. Orda bile böyle muamele düşünün yani