Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
acill hpv li olduğunu bilmeden normal doğum yapanlar var mı
kızlar merhaba hpv li olupta normal soğum yapan var mı ya da hpv li olduğunun bilmeyen binlerce kadın var normal doğum yapanlar var mı lütfen cevap verirseniz sevinirim
kızlar merhaba hpv li olupta normal soğum yapan var mı ya da hpv li olduğunun bilmeyen binlerce kadın var normal doğum yapanlar var mı lütfen cevap verirseniz sevinirim
Merhaba bende hpv 16 var..5 yil önce kızıma normal doğum yaptım.Eşimden ne zaman bulastiğını bilmiyorum tabi..Ama büyük ihtimalle bende hpv vardı doğum yaparken..Şuan beni takip eden doktorumda doğumumu yapan doktor aynı kişi..Doktorum Bana Sende siğilsiz hpv olduğu için rahat ol..bebeğe hiçbir zararı olmaz dedi.Siğil olsa bile bebeğe bulaşmama ihtimalide var..illa bulaşıcak diye birsey yok..İçinizi ferah tutun lütfen.
Merhaba ben de hpv olduğumu bilmeden normal doğum yaptım 1 hafta oluyor. Bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum Sabah akşam ağlıyorum. Bebeğinizde sıkıntı oldu mu inşallah olmamıştır. Kızıma bir zararı olacak diye çok korkuyorum
Merhaba ben de hpv olduğumu bilmeden normal doğum yaptım 1 hafta oluyor. Bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum Sabah akşam ağlıyorum. Bebeğinizde sıkıntı oldu mu inşallah olmamıştır. Kızıma bir zararı olacak diye çok korkuyorum