- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 63
- 33
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Hayırlısı olsun cnm sağlıkla gelsinHanimlar merhaba. 3 asilama gecirdim gebe kalamadim. Tüp bebek yaptiracaktik. Dün adet günümdü. Az evvel gebelik testi yaptim. Sonra ovulasyon testini de denedim. Sonuclar bu sekilde. Ne dersiniz var mi bebek acaba? Yarin ilk is doktora gitcem ama 3 yildir bekliyorum bebegimi cok heyecanlandim lütfenn yazin
Hamilesiniz..Benim de aynen boyle cikmisti.Ertesi gun doktora gittim.Beta 702 cikti.Hayirli olsun..Gozunuz aydin.:))Hanimlar merhaba. 3 asilama gecirdim gebe kalamadim. Tüp bebek yaptiracaktik. Dün adet günümdü. Az evvel gebelik testi yaptim. Sonra ovulasyon testini de denedim. Sonuclar bu sekilde. Ne dersiniz var mi bebek acaba? Yarin ilk is doktora gitcem ama 3 yildir bekliyorum bebegimi cok heyecanlandim lütfenn yazin
sevinc goz yaslari bunlar bnde aglamisdimCok tesekkurler. Agliyorum testleri yaptigimdan beri
Aynen canım bende öyle düşünüyorum bekliycem haftaya kadarGayet net belli ikinci cizgi
Ama doktora gitmek icin adet gününü gecirmeyi bekle derim :)
Gönlünden gecen nasibin olsun inşallah :)Aynen canım bende öyle düşünüyorum bekliycem haftaya kadar
Teşekkür ederim tatlim❤Gözün aydın canım❤
Testte çıkan ikinci çizgi hamilesiniz demektir. En net sonucu da kan testi verirMerhaba kızlar benim de bugün yaptığım test sonucum bu ilkkez test yaptım emin değilim hamile miyim?buarada adetime 5 gün var.2 ay önce kürtaj olmuştum bu ay tekrar denedik korkuyorum tabi yeniden aynı şeyleri yaşamaktan ama
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsinmaşallahhhh canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?