Gebeliğe Hazırlık Acill !! Hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hatice Meryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
1.514
1.578
63
33
Hanimlar merhaba. 3 asilama gecirdim gebe kalamadim. Tüp bebek yaptiracaktik. Dün adet günümdü. Az evvel gebelik testi yaptim. Sonra ovulasyon testini de denedim. Sonuclar bu sekilde. Ne dersiniz var mi bebek acaba? Yarin ilk is doktora gitcem ama 3 yildir bekliyorum bebegimi cok heyecanlandim lütfenn yazin :(

Eklentiler

• 20190313_163513.jpg
    20190313_163513.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 148
Hamilesiniz 😍
Saglıkla gelsin inşallah
Ben yinede bikaç gün bekleyip gidin doktora derim keseyide görmüş olursunuz iciniz rahat eder

Hanimlar merhaba. 3 asilama gecirdim gebe kalamadim. Tüp bebek yaptiracaktik. Dün adet günümdü. Az evvel gebelik testi yaptim. Sonra ovulasyon testini de denedim. Sonuclar bu sekilde. Ne dersiniz var mi bebek acaba? Yarin ilk is doktora gitcem ama 3 yildir bekliyorum bebegimi cok heyecanlandim lütfenn yazin :KK43:
Hayırlısı olsun cnm sağlıkla gelsin

Hanimlar merhaba. 3 asilama gecirdim gebe kalamadim. Tüp bebek yaptiracaktik. Dün adet günümdü. Az evvel gebelik testi yaptim. Sonra ovulasyon testini de denedim. Sonuclar bu sekilde. Ne dersiniz var mi bebek acaba? Yarin ilk is doktora gitcem ama 3 yildir bekliyorum bebegimi cok heyecanlandim lütfenn yazin :(
Hamilesiniz..Benim de aynen boyle cikmisti.Ertesi gun doktora gittim.Beta 702 cikti.Hayirli olsun..Gozunuz aydin.:))

Merhaba kızlar benim de bugün yaptığım test sonucum bu ilkkez test yaptım emin değilim hamile miyim?buarada adetime 5 gün var.2 ay önce kürtaj olmuştum bu ay tekrar denedik korkuyorum tabi yeniden aynı şeyleri yaşamaktan ama

Eklentiler

• 20190313_170610.jpg
    20190313_170610.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 47
Merhaba kızlar benim de bugün yaptığım test sonucum bu ilkkez test yaptım emin değilim hamile miyim?buarada adetime 5 gün var.2 ay önce kürtaj olmuştum bu ay tekrar denedik korkuyorum tabi yeniden aynı şeyleri yaşamaktan ama
Testte çıkan ikinci çizgi hamilesiniz demektir. En net sonucu da kan testi verir ☺️

Back