Bende de böyle çıkmıştı.. Önemsemedi çöpe attım silik diye :) ama değerin daha çok düşükken yani yeni gebelikken böyle oluyomuş.. Hemen git kan testi yaptır muhtemelen gebesin:))Kızlarr reglime 2 gün var 2 gündür erken gebelik testi yapyıyorumm 2. Cizgi cıkıyorrr silik gibi ama görünürr sizce gebe miyimm
Ya bakalımm 2 gün sonra regl olmazsam gidicemm heycanlandımm kızzBende de böyle çıkmıştı.. Önemsemedi çöpe attım silik diye :) ama değerin daha çok düşükken yani yeni gebelikken böyle oluyomuş.. Hemen git kan testi yaptır muhtemelen gebesin:))
Bence bekleme hemen git :))Ya bakalımm 2 gün sonra regl olmazsam gidicemm heycanlandımm kızz
Kaset test de yapın derim. Umarım bebiş sizinledir.Kızlarr reglime 2 gün var 2 gündür erken gebelik testi yapyıyorumm 2. Cizgi cıkıyorrr silik gibi ama görünürr sizce gebe miyimm
Kızlarr reglime 2 gün var 2 gündür erken gebelik testi yapyıyorumm 2. Cizgi cıkıyorrr silik gibi ama görünürr sizce gebe miyimm
Ay asko bilmşyorum ki dünden beri karnım ağrıyoooAyy ne belirtiniz vardı acaba
Teşekkür ederim inşallahhTebrklerrr
Yarın gidicem bakalımmBence bekleme hemen git :))
Anladım hayırlısı olsun o zamanAy asko bilmşyorum ki dünden beri karnım ağrıyooo
Ay inşallah hamileyimdirr yarın kan vericemmBen de tam olarak bu şekilde öğrenmiştim :) Doktora gittiğimde 6 haftalık olduğunu öğrendim :) Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Hamilesin canım kan ver netlessinKızlarr reglime 2 gün var 2 gündür erken gebelik testi yapyıyorumm 2. Cizgi cıkıyorrr silik gibi ama görünürr sizce gebe miyimm
Ay aşko yarın vericemm heycanlandımm ya bide regl olursam 2 gün sonra üzülğcem hayırlısıHamilesin canım kan ver netlessin
Ay allah kucagınıza sağlıklı almayı nasip etsinn inşallah bende de gebelik vardır cok heycanlıyım aslıdna hıcbır belırtım yok refl ağrısı gibi ara ara karnım ağrıyo dayanamıcam yarın kan vericemBen boyle ogrendim adetime 3 gun vardi degerim 230 cikmisti
Suan sukur 8+4 olduk
Amin canim Allah razi olsunAy allah kucagınıza sağlıklı almayı nasip etsinn inşallah bende de gebelik vardır cok heycanlıyım aslıdna hıcbır belırtım yok refl ağrısı gibi ara ara karnım ağrıyo dayanamıcam yarın kan vericem