Acill gebe miyim

cansu1202

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
16
3
24
Kızlarr reglime 2 gün var 2 gündür erken gebelik testi yapyıyorumm 2. Cizgi cıkıyorrr silik gibi ama görünürr sizce gebe miyimm 🥹

Eklentiler

• IMG_1342.jpeg
    IMG_1342.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_1340.jpeg
    IMG_1340.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 50
Kızlarr reglime 2 gün var 2 gündür erken gebelik testi yapyıyorumm 2. Cizgi cıkıyorrr silik gibi ama görünürr sizce gebe miyimm 🥹
Bende de böyle çıkmıştı.. Önemsemedi çöpe attım silik diye :) ama değerin daha çok düşükken yani yeni gebelikken böyle oluyomuş.. Hemen git kan testi yaptır muhtemelen gebesin:))

Ben de tam olarak bu şekilde öğrenmiştim :) Doktora gittiğimde 6 haftalık olduğunu öğrendim :) Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin

1731490270910464958190373984299.jpg
Merhabalar.Adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım 3 kez hepsi negatif sonuç verdi.Bugün adetim 3 gün gecikti ve tekrardan erken gebelik testi aldım artimed marka sonuç silik çıktı.Güvenemedim ve bir tane daha yaptım oda silik çıktı sizce gebelik var mı?
Kan testi vermiştim 3 gün önce 1.20 çıkmıştı.

Ben boyle ogrendim adetime 3 gun vardi degerim 230 cikmisti
Suan sukur 8+4 olduk🥰
Ay allah kucagınıza sağlıklı almayı nasip etsinn inşallah bende de gebelik vardır cok heycanlıyım aslıdna hıcbır belırtım yok refl ağrısı gibi ara ara karnım ağrıyo dayanamıcam yarın kan vericem

Ay allah kucagınıza sağlıklı almayı nasip etsinn inşallah bende de gebelik vardır cok heycanlıyım aslıdna hıcbır belırtım yok refl ağrısı gibi ara ara karnım ağrıyo dayanamıcam yarın kan vericem
Amin canim Allah razi olsun
Benim sifir belirtim vardi ne adet ne baska bisey sadece acaba hamile olabilir miyim dedim
Cok tedavi gordum tedavisiz geldi kendisi🥰

X