E EceKaan Guru Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 3.572 3.953 333 29 29 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi EceKaan #1 Nolur yardim edin doktor iltihap icin fitil verdi fitil kullanmaya baslayinca akintim cok oldu bu normal mi ?fitil kullanirken iliski olur mu? Fitil kullandiktan hemen sonra hamile kalan var mi?
Nolur yardim edin doktor iltihap icin fitil verdi fitil kullanmaya baslayinca akintim cok oldu bu normal mi ?fitil kullanirken iliski olur mu? Fitil kullandiktan hemen sonra hamile kalan var mi?
Lollapollosaa Guru Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 4.677 7.362 358 29 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi EceKaan #2 canım telaşlanma.fitil içindeki akıntıyı söker dışarı atar.tedavin bitmeden ilişkiye girme.hamile kalırsan kötü olur iltihap olduğu için
canım telaşlanma.fitil içindeki akıntıyı söker dışarı atar.tedavin bitmeden ilişkiye girme.hamile kalırsan kötü olur iltihap olduğu için
E EceKaan Guru Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 3.572 3.953 333 29 29 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi EceKaan #3 haleatli .!.: canım telaşlanma.fitil içindeki akıntıyı söker dışarı atar.tedavin bitmeden ilişkiye girme.hamile kalırsan kötü olur iltihap olduğu için Genişletmek için tıkla... İnsallah fitil bitince hamile kalirim canim i.sallah biran.once gecer
haleatli .!.: canım telaşlanma.fitil içindeki akıntıyı söker dışarı atar.tedavin bitmeden ilişkiye girme.hamile kalırsan kötü olur iltihap olduğu için Genişletmek için tıkla... İnsallah fitil bitince hamile kalirim canim i.sallah biran.once gecer
ada_aras BirKızıOlmalıİnsanın,GözleriSevdiğiAdamaBenzeyen Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 2.906 2.107 133 30 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi EceKaan #4 Geçmis olsun canim.hem fitil disari atilir.hem de içindeki iltihap disari cikar.ama bence sonraki adetini bekle.sonra hayirlisiyla hamile kalirsin i sallah.başka topicten bebek istedigini hatirliyorum.kaç aydir deniyorsun?
Geçmis olsun canim.hem fitil disari atilir.hem de içindeki iltihap disari cikar.ama bence sonraki adetini bekle.sonra hayirlisiyla hamile kalirsin i sallah.başka topicten bebek istedigini hatirliyorum.kaç aydir deniyorsun?
E EceKaan Guru Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 3.572 3.953 333 29 1 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi EceKaan #5 ada_aras .!.: Geçmis olsun canim.hem fitil disari atilir.hem de içindeki iltihap disari cikar.ama bence sonraki adetini bekle.sonra hayirlisiyla hamile kalirsin i sallah.başka topicten bebek istedigini hatirliyorum.kaç aydir deniyorsun? Genişletmek için tıkla... Cok sagol canim 8 ay oldu canim
ada_aras .!.: Geçmis olsun canim.hem fitil disari atilir.hem de içindeki iltihap disari cikar.ama bence sonraki adetini bekle.sonra hayirlisiyla hamile kalirsin i sallah.başka topicten bebek istedigini hatirliyorum.kaç aydir deniyorsun? Genişletmek için tıkla... Cok sagol canim 8 ay oldu canim