• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ACİLL ERGOBABY MOMFORTBABY yada BABYBJORN kanguru ariyorum

Chicco go kanguru fusya renk var.hiç kullanılmadı..oğluma almıştık kullanmadım hiç.

Çok tesekkur ederim epey araştırdım o urunde mutlaka iyidir malinizi kotulemem ama benim tercihim değil sağolsun yine de

kaç aylık bebiş bnmkı momfortbaby önermem şuan kullanamıyoruz 4 aylık

2aylik 6.5kilo cidden mi oğlum artık kucaktan indiğinde uyaniyo tek basıma hic bisey yetişmiyor onu gectim kendinu guvende hissetmeye devam etsin istiyorum

Himm anladimm canım tesekkur ederim bilmiyordum sling mi almalıyım o zaman
Ben size kanguru yerine wrap sling tavsiye ederim. Benim kızım da koyunca uyanırdı. Slingle göğsüme bağlayıp her işimi görürdüm. Bacaklarını ayırmadan 5 ay kadar öyle kullandım. 6. Ayda normal kanguru şeklinde kullandım. Siz bilirsiniz tabii

Onda da kilo sıkıntı oluyo diyolar bebeğimin kilosu iyi kullanabilir miyim bilmiyorum:/ gülünç durumdayım Günlerdir internette araştırmakta beynim yandı dogrusu

Onda da kilo sıkıntı oluyo diyolar bebeğimin kilosu iyi kullanabilir miyim bilmiyorum:/ gülünç durumdayım Günlerdir internette araştırmakta beynim yandı dogrusu
Canım merhaba ben de cybe×2go var bi arastir istersen ben baya arastirdim cok memnundum ama kalca kemigimde problem cıktı kullanamıcam artık üzülerek .düsünursen ozele yazabilirsin
Daha önce wrap de aldım slingo da aldım kullanamadım sattım ikisini uzun sure arastırdım cybex2go aldım benim minik dısarı dogru durmak istiyodu o da öyle kullanilabiliyodu kullandık rahat ettik o da keyifle geziyodu ama saglik olunca problem,kaldırdik kenara eşim ben takmam dedi : ) duruyor

bebeğiniz 2 aylık ise sling kullanmanız daha doğru olur kimseyi kötülemek istemem ancak dışa dönük kangurular ergonomik değil goggle da ergonomik taşıyıcıları aratırsanız karsınıza bir çok seçenek çıkar yine tuniko.com sites,nden neko wrap sling alabilirsiniz momfortbaby yi de içerisine yenidoğan aparatı ile beraber alırsanız bebeğinizi taşıyabilirsiniz

Severek kullandığımız Ergo Baby kangurumuzu toddler bir model almaya karar verdiğim için satıyorum. Hiçbir deformasyonu yoktur.Fatura ve sertifikası mevcuttur ve ayrıca ürünün Ergobaby den register ı var sorgulattım orjinaldir. Fiyat 250 TL pazarlık payı karşılıklı konusulur :)

Severek kullandığımız Ergo Baby kangurumuzu toddler bir model almaya karar verdiğim için satıyorum. Hiçbir deformasyonu yoktur.Fatura ve sertifikası mevcuttur ve ayrıca ürünün Ergobaby den register ı var sorgulattım orjinaldir. Fiyat 250 TL pazarlık payı karşılıklı konusulur :)

Hala satılık mı ergobaby kangurunuz? Nerde oturuyorsunuz?

Back