Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki neden kullanamiyorsunuzkaç aylık bebiş bnmkı momfortbaby önermem şuan kullanamıyoruz 4 aylık
Canim hic kullanamazsn o zaman bebegin bacaklari kangurudan sarkicak şekilde degil çok geniş o kisim bizde bebeğin büyümesini bekliyoruzPeki neden kullanamiyorsunuz
Ben size kanguru yerine wrap sling tavsiye ederim. Benim kızım da koyunca uyanırdı. Slingle göğsüme bağlayıp her işimi görürdüm. Bacaklarını ayırmadan 5 ay kadar öyle kullandım. 6. Ayda normal kanguru şeklinde kullandım. Siz bilirsiniz tabiiHimm anladimm canım tesekkur ederim bilmiyordum sling mi almalıyım o zaman
Canım merhaba ben de cybe×2go var bi arastir istersen ben baya arastirdim cok memnundum ama kalca kemigimde problem cıktı kullanamıcam artık üzülerek .düsünursen ozele yazabilirsinOnda da kilo sıkıntı oluyo diyolar bebeğimin kilosu iyi kullanabilir miyim bilmiyorum:/ gülünç durumdayım Günlerdir internette araştırmakta beynim yandı dogrusu
Tesekkur ederim canım fiyat beni çok aşar![]()
Severek kullandığımız Ergo Baby kangurumuzu toddler bir model almaya karar verdiğim için satıyorum. Hiçbir deformasyonu yoktur.Fatura ve sertifikası mevcuttur ve ayrıca ürünün Ergobaby den register ı var sorgulattım orjinaldir. Fiyat 250 TL pazarlık payı karşılıklı konusulur :)