- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Melek feyza
-
3 gecti bugun yapsam belli olur mu? Ama.gecen ayda gecikti 33. Gun oldum belki artik 33 gunde 1.olucam olablr miİlişkiye giriyoruz demissin hamilelik de olabilir bir test al yap bence
Gecen ayda gecikmisti 4 gun gittim gebelik testi yaptrdim idrar negatif cikti ertisi gun adet oldum yani 33. Gun belkide artik 33. Gun de olucm. Karnim filan agriyo cnku arada10 gün geciktiğinde testte doğruluk vardır. Ondan önce negatif çıkma olasılığı yüksek. Gecikme uzadıkça doğrulukta o doğru orantılı artar. Kesin olması için 10 gün geciktiğinde kan testi yaptırın.
3 gecti bugun yapsam belli olur mu? Ama.gecen ayda gecikti 33. Gun oldum belki artik 33 gunde 1.olucam olablr mi
Karnim.agriyo mesela.adet belirtileri var yani. Acaba iliskiye girdikcr hormonlarin filan degisir mi insaninOlabilir bende düzenli iken birden 36 gunde bir olmaya başladım ve doktor küçük küçük kistler var dedi 3 gün çok uzun bir zaman değil strese bağlı mevsimsel bile bu kadar gecikme olabilir
Ins hamile degilimdir. Ama belirtiler var evet. Tesekkur ederim yinedeCnm dediğim gibi insan stresden bile geç adet görür kendinden eminsen bu kadar korkma eğer ki çok on günü geçerse bi git doktora belirti de var diyorsun bekle bakalım bir kaç gün daha eğer olmazsan test yaparsın