• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill cevab lütfeen🙄

opsssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
19
8
1
32
Kızlar ovülasyon günüm 5.10.2020 idi. dün (17.10.2020) implantasyon kanaması gibi birşey oldu.idrar testı yaptım ıkıncı cızgı sılır cıktı.hemen kan testı verdım bthcg 1.20 yanı nefatıf cıktı.sıddetlı bır bel agrısı ve ıgne ucu gbı nokta nokta kanamalar devam edınce tekrar bu sabah uyanınca ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı.adetımede 2gun var.sizce umut varmı yoksa net olarak hamıle degılmıyım?

Biraz bekle cnm ben implantasyon kanamasından 6 gün sonra yapmıştım silik çıktı kan verdim 52.29 çıkmıştı.hemen umutsuzluğa kapılma inşallah vardır 🙏

Yaaa😱 bende boş yere ümitlendim diye düşünmeye başlamıştım artık.adet gunumede ıkı gun kalınca dahada olmaz dıye dusundum aslında🙄 cok tesekkur ederım canm cvbın ıcın okadar heyecanlandırdıkı bu mesaj benı 🥰

Yaaa😱 bende boş yere ümitlendim diye düşünmeye başlamıştım artık.adet gunumede ıkı gun kalınca dahada olmaz dıye dusundum aslında🙄 cok tesekkur ederım canm cvbın ıcın okadar heyecanlandırdıkı bu mesaj benı 🥰
Dilerim gönlünce olsun canım hayırlısıyla 🙏

Back