- 23 Ağustos 2021
- 264
- 284
- 53
- Konu Sahibi pcostupbebk
-
Bugün alicak eşim sizde onu ise yaradıLansinoh biberon denediniz mi?
Uykuda da verdim tutmuyor ağzında duruyorUykuda denediniz mi?
İnşallah bugün o fayda ederLansinoh deneyin mutlaka.
Lansinoh olmazsa bide onu deniyimDr browns anne memesine en yakın uclu biberon bi araştırın isterseniz
Bugün alicak eşim sizde onu ise yaradı
Uykuda da verdim tutmuyor ağzında duruyor
İnşallah bugün o fayda eder
Lansinoh olmazsa bide onu deniyim
Hangi biberon du acabaHay Allah bizimki de almazdı ama ben işe başlayınca bakıcı hep uykuda besledi.
Hangi biberon du acaba
Evet benim kızım da ne avent ne tommie tippe ne de Chiccoyu aldı sadece lansinoh u aldı hala da onu kullanıyoruz. Umarım sizin de öyle olur.Bugün alicak eşim sizde onu ise yaradı
Uykuda da verdim tutmuyor ağzında duruyor
İnşallah bugün o fayda eder
Lansinoh olmazsa bide onu deniyim
İnşallah olur bugün alicak eşimEvet benim kızım da ne avent ne tommie tippe ne de Chiccoyu aldı sadece lansinoh u aldı hala da onu kullanıyoruz. Umarım sizin de öyle olur.
ben yasindan sonra vermistim, onu tutmustu. Cok sans isi bu. Bol sans.Bugün alicak eşim sizde onu ise yaradı
Uykusunda lansinoh tuttu çok şükür ki uyanıkken versem de tutar mı acaba uykuda aldığından da soğumasınHay Allah bizimki de almazdı ama ben işe başlayınca bakıcı hep uykuda besledi.
ben yasindan sonra vermistim, onu tutmustu. Cok sans isi bu. Bol sans.
Uykusunda lansinoh tuttu çok şükür ki uyanıkken versem de tutar mı acaba uykuda aldığından da soğumasın
Yavas yavas arttirin. Isterseniz sabab uyandiginda emzirin, biberon memenin yerini aliyor imaji olusmasin. Sonra bir ara biberon teklif edin gunde bir kez. Yavas yavas biberon sayisini arttirip meme sayisini azaltin. Ise yarar insallah.Uykusunda lansinoh tuttu çok şükür ki uyanıkken versem de tutar mı acaba uykuda aldığından da soğumasın
Çok şükür ya inşallah bir kerelik birşey değildirTutabilir bir dene. Soğumaz aldıysa. Buna şükür yine de . Umarım uyanıkken de olur
Benden tutar mı acaba eşime verdirttim onu daYavas yavas arttirin. Isterseniz sabab uyandiginda emzirin, biberon memenin yerini aliyor imaji olusmasin. Sonra bir ara biberon teklif edin gunde bir kez. Yavas yavas biberon sayisini arttirip meme sayisini azaltin. Ise yarar insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?