• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill beylikdüzünde ev!!

ysmnfth

اسما اليف فاتيه ياسمين
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.927
2.305
248
Arkadaşlar kısmetse yakında beylikdüzünden ev almayı düşünüyoruz.
Metrobüse yakın, site içinde, güzel konumlu, 3+1 bi daire arıyoruz. 140 bin liraya kadar limit var.
Eğer bildiğiniz varsa yardımcı olabilirmisiniz? Yada önerebileceğiniz bir site, bir konum?
Çünkü oraları çok fazla bilmiyorum. Büyükşehir diye bir yer varmış, oraya çok iyi diyorlar.
Önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler:)

Metrobüse yakın, site içinde, güzel konumlu, 3+1 bi daire arıyoruz. 140 bin liraya kadar limit var.
Eğer bildiğiniz varsa yardımcı olabilirmisiniz? Yada önerebileceğiniz bir site, bir konum?
Çünkü oraları çok fazla bilmiyorum. Büyükşehir diye bir yer varmış, oraya çok iyi diyorlar.

Beylikdüzünde 140.000 tl ye 3+1 daire bulmanız çok zor diye düşünüyorum eğer bulursanız bize de haber verin :9:

Özellikle büyükşehir bizimkent tarafları artık merkez oldu ilçe sahile veya esenyurta doğru kaymaya başladı bulursanız ancak oralarda bulursunuz.

İnşallah vardır bende sevinirim varsa ümidimi yitiriyordum çünkü :15:

büyükşehirde yapılı olmayan 3+1 bulabilirsiniz.c mahallesine kesin bulursunuz,çıkıp gezmeniz lazım.

Arkadasım merhaba.
bende beylıkduzunde oturuyorum eger hala tasınma fıkrındeysenız etrafıma sorayım

Back