- 15 Kasım 2017
- 208
- 40
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun dediği sizce de daha önemli olmaz mı? Arkadaşınız doktordan daha mı iyi bilecek? Evham yapmayın herkesin değerleri aynı olmuyor. Dış gebelik olsaydı doktor bunu anlardı zatenBenim ilk kan deferim 46 di şimdi düşmüş ama doktora bunu ilettim biliyo sonra kan testi cıktı düşük diğerine kıyasla hamilesin dedi bana düşük demedi iki hafta sonra gel keseyi görelim dedi bi arkdaş da düşük diyo sizce çok üzüldüm şuan bi bilgi verin bana
Kaç gün sonra yaptırdın ikinci tahlili ve ikinci tahlil kaç çıktı ?Benim ilk kan deferim 46 di şimdi düşmüş ama doktora bunu ilettim biliyo sonra kan testi cıktı düşük diğerine kıyasla hamilesin dedi bana düşük demedi iki hafta sonra gel keseyi görelim dedi bi arkdaş da düşük diyo sizce çok üzüldüm şuan bi bilgi verin bana
Doktorun dediği sizce de daha önemli olmaz mı? Arkadaşınız doktordan daha mı iyi bilecek? Evham yapmayın herkesin değerleri aynı olmuyor. Dış gebelik olsaydı doktor bunu anlardı zaten
Kaç gün sonra yaptırdın ikinci tahlili ve ikinci tahlil kaç çıktı ?
Eğer farklı yerlerde yaptırdıysanız laboratuvarların değerleri aynı olmayabiliyor.Şimdiden kendinizi üzmeyin herşey olacağına varır.Kimseyi dinlemeyin fazla insanların tecrübelerini de okumayın insanın aklına en kötüsü geliyor o zaman bence akışına bırakın kafanız ne kadar rahat olursa o kadar sağlıklı gider herşey ki zaten doktora da söylemişsiniz daha yapabilecek söylenebilecek bişey yok hem önünüzde daha koskoca 9 ay var ohooo nelere nelere heyecanlanıp bir an endişeye kapılcaksınız o yüzden şimdiden hiç hırpalamayın tadını çıkarın şuandaGeçen perşembe gittim orda 46 çıtı pazartesi gitim kadın doğuma 32 cıktı dedim önceden 46 olduğunu dedim kahve rengi lekeler var oda dedi intihap temiz cıktı seninki küçük daha dedi işte düşük yapan biride ole olmaz dedi çok agladim
Eğer farklı yerlerde yaptırdıysanız laboratuvarların değerleri aynı olmayabiliyor.Şimdiden kendinizi üzmeyin herşey olacağına varır.Kimseyi dinlemeyin fazla insanların tecrübelerini de okumayın insanın aklına en kötüsü geliyor o zaman bence akışına bırakın kafanız ne kadar rahat olursa o kadar sağlıklı gider herşey ki zaten doktora da söylemişsiniz daha yapabilecek söylenebilecek bişey yok hem önünüzde daha koskoca 9 ay var ohooo nelere nelere heyecanlanıp bir an endişeye kapılcaksınız o yüzden şimdiden hiç hırpalamayın tadını çıkarın şuanda
Hani doktora gitmeseniz anlarım ama dinlemeyin kimseyi evet normal de 2 günde 2 kat artması gerekiyor ama dediğim gibi aynı yerde aynı saatte tekrarlanması lazım.Bence hiç üzmeyin kendinizi eğer hiç içiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora daha görünün ama betahcg testini aynı yerde aynı saatte yaptırınYa daha dogmadan bu üzüntüyü yaşadım bole nefesim giti gibi oldu varya bu duygu çok kötü bişey daha küçükse daha yeni yerleşme oluyo o arkadaşa gore düşük ama benim kalbim bende diyo
Canim kac gunde düştü oyle 2 gun sonra yine ver eger dusmeye devam ediyorsa kimyasal .Insallah oyle degildir .
Hani doktora gitmeseniz anlarım ama dinlemeyin kimseyi evet normal de 2 günde 2 kat artması gerekiyor ama dediğim gibi aynı yerde aynı saatte tekrarlanması lazım.Bence hiç üzmeyin kendinizi eğer hiç içiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora daha görünün ama betahcg testini aynı yerde aynı saatte yaptırın
Ne testi aldircan evde yaptigin test sana dusuk yapiyorsun ya da hamilesin demez ki bir an once hastaneye git ogren sonucu .Testle zaman kaybetme .Sen ilk akintim var demiştin kahve demedin ben de normal dedim .Bazen yerlesme kanamasi da oluyor .Insallah dusuk değil-dir .Haber et bize deKafam allak bullak şuan işte test aldıracam sonra acile gidicem
Test yapmayın boşuna, eğer beta düşüyor ve düşük yapıyorsanız da testte çift çizgi gözükür çünkü düşükte beta hemen sıfırlanmaz çift çizgi çıkar ama bu sağlıklı hamilelik demek değildir.Test yapcam sonra acile gtcem
Ne testi aldircan evde yaptigin test sana dusuk yapiyorsun ya da hamilesin demez ki bir an once hastaneye git ogren sonucu .Testle zaman kaybetme .Sen ilk akintim var demiştin kahve demedin ben de normal dedim .Bazen yerlesme kanamasi da oluyor .Insallah dusuk değil-dir .Haber et bize de
Test yapmayın boşuna, eğer beta düşüyor ve düşük yapıyorsanız da testte çift çizgi gözükür çünkü düşükte beta hemen sıfırlanmaz çift çizgi çıkar ama bu sağlıklı hamilelik demek değildir.
Aynı yere direkt kan testine gidin orada sonuca göre netlik kazanır durumunuz.
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve artış olmuştur.
Gidicem haner ederim