ilişkiden 2 gün sonra kanda gebeliğe baktırdım 1.20 cıktı sizce hamilemiyim yükselirmi bu deger 2 kere de idrar testi yaptım 2 gün sonra tesette cıkmad testti actım ikinci cizgi asırı silikdi sonuc nedir acaba kafam cok karıstı adetime daha 7 gün var bir daha ne zaman bakmalıyım.
ilişkiden 2 gün sonra kanda gebeliğe baktırdım 1.20 cıktı sizce hamilemiyim yükselirmi bu deger 2 kere de idrar testi yaptım 2 gün sonra tesette cıkmad testti actım ikinci cizgi asırı silikdi sonuc nedir acaba kafam cok karıstı adetime daha 7 gün var bir daha ne zaman bakmalıyım.
Hamile olduğunuzu anlamak için kanda beta hcg değerinin 5’in üzerinde olması gerekiyor. İlişkiden iki gün sonra belli olmaz zaten. Adetten önce test yaptığınızda da erken gebelik testi kullanmanız iyi olur ama onların da güvenirliği %100 değil. En iyisi adetinizi bekleyin, bi kaç gün gecikirseniz normal hamilelik testi yaparsınız. O zaman zaten idrara geçmiş olur.
Bir de testi yapar yapmaz ilk 5 dakika içinde çıkan sonuç geçerlidir, daha sonra çıkan silik çizgi kuruma çizgisidir ve yanıltır.
Yumurtlama zamanj iliski yasanmissa uzerinden en az 10 gun gecmeliki kanda belli olsun. 2 gunle hamilelik olacaksa bile daha dollenme aşamasinda. Simdide test edip kendinizi yipratmayin. Ama yumurtlama gununuze denk gelmediyse iliski hamilelik olmaz. Duzenli adet goren birisiyseniz son adet tarihinden 14 gun cikin. Yumurtlamaniz o gunlerde olur muhtemelen