• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill bakar mısınız Sol böbrek konturunda lobülasyon

esramir

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
86
43
8
Mrb arkadaşlar dahiliyeye gitmiştim ultrasyon sonucuna göre sol böbrek konturunda lobülasyon izlendi ileri tetkik önerildi diye yazıyor ultrason kağıdında ve doktor ürolojiye yönlendirdi sıra aldım fakat çok zaman var kafama takmadan uyuyamıyorum bu tarz bi durumu olan yaşamış olan birileri varsa kötü bişey mi yani bu demek

Bende de aynısı yazıyordu, bana ekstra bi ultrason çektiler sadece. Böbreğimin biri büyük biri küçükmüş, bu doğuştan olabileceği gibi zamanla da olabilirmiş. Çok sorun olan bi şey değil şimdilik ama takipte kal demişti doktor. Ama sanırım bendeki bu büyüklük küçüklük şu rapordaki hipoplazikle alakalı, lobülasyona çok önemli bir konu değil diyorlar.
IMG_20230814_074402.jpg

Bende de aynısı yazıyordu, bana ekstra bi ultrason çektiler sadece. Böbreğimin biri büyük biri küçükmüş, bu doğuştan olabileceği gibi zamanla da olabilirmiş. Çok sorun olan bi şey değil şimdilik ama takipte kal demişti doktor. Ama sanırım bendeki bu büyüklük küçüklük şu rapordaki hipoplazikle alakalı, lobülasyona çok önemli bir konu değil diyorlar. Eki Görüntüle 3286212
Doktora gitmesemde olur mu bilmiyorum bıktım artık hastanelerden zorlaştırıyorlar bide bugün olmadı yarın gel diye.peki sizin herhangi bi rahatsızlığa sebebiyet veriyor mu acaba var mı bi sıkıntınız

Doktora gitmesemde olur mu bilmiyorum bıktım artık hastanelerden zorlaştırıyorlar bide bugün olmadı yarın gel diye.peki sizin herhangi bi rahatsızlığa sebebiyet veriyor mu acaba var mı bi sıkıntınız
Yok bende bi sorun olmadı, taş düşürüyordum o zaman fark edildi, doktor şaşırdı hiç sorun olmadı mı bu zamana kadar diye ama olmamıştı 🤷🏿‍♀️ Hala bi sorun yaşamıyorum şükür, umarım sizde de sorun olmaz ama bi gidin içiniz rahat etsin

Yok bende bi sorun olmadı, taş düşürüyordum o zaman fark edildi, doktor şaşırdı hiç sorun olmadı mı bu zamana kadar diye ama olmamıştı 🤷🏿‍♀️ Hala bi sorun yaşamıyorum şükür, umarım sizde de sorun olmaz ama bi gidin içiniz rahat etsin
Benimde bir sorunum yok aslında böbrekte sorun olsa hissediyor insan.Çok tşk ederim yorumlarınız için 💐Geçmiş olsun sizede

Back