SLM BANA GELEN BıR MAıL DAHA ÇOK KıŞıYE ULAŞMASI GEREKTıĞıNı DÜŞÜNEREK BU KONUYU AÇMAYA KARAR VERDıM . MAıLı BURAYA AYNEN KOPYALIYORUM ACıL *****
Gata da yatan 20 yaşındaki Kan Kanseri bir delikanlı için B RH ( -) kana (Aslında trombosite, aşağıdakileri okuyunuz) ihtiyaç vardır.
10 kişiye gönderince dileğiniz olmayacak ama bir hayatı kurtaracaksınız.
ıNSANLIK ıÇıN, ALLAH RIZASI ıÇıN BU
MESAJI BıLDıKLERıNıZE ULAŞTIRINIZ!
Okan Sönmez, 20 yaşında lösemi hastası
(kan kanseri) bir genç...
[FONT=Arial «lack][FONT=Arial «lack]Gata Tıp Fakültesi'nde[/FONT][/FONT] yatıyor,hayatta kalmak için her gün en az iki ünite trombosite ihtiyacı var. Ama kan grubu
B Rh (-) (negatif) olduğu için ailesi kan,
daha doğrusu trombosit verecek donör bulmakta zorlanıyor.
Babası Hayrettin Sönmez
insanların ilgisizliğinden yakınıyor. Çalıştığı yer olan, ıstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığı başvuruya 30 bin çalışan arasından sadece 3 kişi cevap vermiş.
Oğlunu yaşatabilmek için varını yoğunu
ortaya koyuyor. Eğer siz veya bir tanıdığınız
B Rh - (negatif) kana sahipse,
Lütfen[FONT=arial«lack][FONT=arial«lack] Hayrettin Sönmez'e ait [/FONT][/FONT]
[FONT=arial«lack][FONT=arial«lack]0 535 744 87 10 numaralı telefonu arayın. Yok ben böyle işlerle ilgilenmem[/FONT]
[FONT=arial«lack]diyorsanız; en azından mouseunuzu bir kaç[/FONT]
[FONT=arial«lack]kez tıklatarak bu mesajı adres defterinizdeki kişilere yollayın. Orada yatan sizin çocuğunuz veya sevdiğiniz biri olabilirdi.[/FONT][/FONT]
Gata da yatan 20 yaşındaki Kan Kanseri bir delikanlı için B RH ( -) kana (Aslında trombosite, aşağıdakileri okuyunuz) ihtiyaç vardır.
10 kişiye gönderince dileğiniz olmayacak ama bir hayatı kurtaracaksınız.
ıNSANLIK ıÇıN, ALLAH RIZASI ıÇıN BU
MESAJI BıLDıKLERıNıZE ULAŞTIRINIZ!
Okan Sönmez, 20 yaşında lösemi hastası
(kan kanseri) bir genç...
[FONT=Arial «lack][FONT=Arial «lack]Gata Tıp Fakültesi'nde[/FONT][/FONT] yatıyor,hayatta kalmak için her gün en az iki ünite trombosite ihtiyacı var. Ama kan grubu
B Rh (-) (negatif) olduğu için ailesi kan,
daha doğrusu trombosit verecek donör bulmakta zorlanıyor.
Babası Hayrettin Sönmez
insanların ilgisizliğinden yakınıyor. Çalıştığı yer olan, ıstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığı başvuruya 30 bin çalışan arasından sadece 3 kişi cevap vermiş.
Oğlunu yaşatabilmek için varını yoğunu
ortaya koyuyor. Eğer siz veya bir tanıdığınız
B Rh - (negatif) kana sahipse,
Lütfen[FONT=arial«lack][FONT=arial«lack] Hayrettin Sönmez'e ait [/FONT][/FONT]
[FONT=arial«lack][FONT=arial«lack]0 535 744 87 10 numaralı telefonu arayın. Yok ben böyle işlerle ilgilenmem[/FONT]
[FONT=arial«lack]diyorsanız; en azından mouseunuzu bir kaç[/FONT]
[FONT=arial«lack]kez tıklatarak bu mesajı adres defterinizdeki kişilere yollayın. Orada yatan sizin çocuğunuz veya sevdiğiniz biri olabilirdi.[/FONT][/FONT]
Son düzenleme: