Bebek İkinci El ACİLL ARIYORUM

Azra Ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
745
189
38
Termal biberon kılıfı arıyorum, termos değil, mamayı sıcak tutabilen kılıflardan, elinde olup da koruyucu özelliğini kaybetmeyen ve satmayı düşünen olursa çok sevinirim..

Canim bende var sanirim aradigin sey mi bilmiyorum ama su an musait degilim ama aksama en gec yarina resim koyabilirim beklersen hic kullanmadim cunku oglum ne emzik ne biberon almadi bende aldigimla kaldim hepsini 2 tane var elimde

Nasil yani mamayi kaç saat saklayabiilirsiniz ki zaten:)

MAmayi yaptiktan sonra 10 dk icinde mama soguyor buz kesiyor.
Onerilen ise 40 derce cvarnda olmasi ve mamalarin 3 saat durabilme ozelligi var cnm benim
Bi disariya cikarken yapip konulabilir termos kilifina :)

MAmayi yaptiktan sonra 10 dk icinde mama soguyor buz kesiyor.
Onerilen ise 40 derce cvarnda olmasi ve mamalarin 3 saat durabilme ozelligi var cnm benim
Bi disariya cikarken yapip konulabilir termos kilifina :)
Bana özellikle gece için lazım, kızımı emziriyorum ama gece bir defa da mama veriyorum, hazırlıyorum, birazdan içiririm diyorum, ya kızım o an içmiyor ya da ben uykuya dalıyorum, hep boşa gidiyor yani, bu kılıfı bulsam bana kurtarıcı olur :)

Valla benmki hep mama ictiginden biliyorum cnm bende baya zorluk cekiyrm mamayi bi yapiyrm 10 dk soguyo disari ckiyoruz uyuyo o uyandgnda mama bzlmaya baslio yenisini yapiorm o sirada cok sicak oluyo dsarda sgtmyrmda cocuk bgrio falan mama.isi zor is hele geceleri kalkp hazlrmak uykudan ölüm yani :))

Bakım çantamda biberon kılıfı bu şekilde. Siz konuyu açınca aklıma geldi ve baktım :) galiba bu da ısıyı geçirmiyor.henüz hiç kullanmadım.yeni yeni ihtiyaç duymaya başlamıştım. Allah razı olsun

Eklentiler

• 20150428_185813.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 86
Bildiklerimi anlatayim acikcasi bunlari hic kullanmadigim icin kac saat tutar falan bilemiyorum ama bunun cantasi var bende cok sik seyahat etmek durumunda kaldigimiz icin cantasini kullaniyoruz bir kac yildir ve ben cok memnunum zarar gelmeden gida maddelerini tasidim saatlerce oglum biberon almadigi icin bunlari hic deneyemedim o yuzden bilmiyorum biberonu kac saat saklar

Bebek cantasini alirken bunlarida almistim lazim olur diye bide isi koruyuculu canta kullandigim ve memnun oldugum icin bunun da kullanisli olacagini dusunerek 2 tane almistim umarim aciklayici olmustur

Aynen, Allah yardımcımız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…