arkadaşlar kırıkkalede ve ankarada uygun fiyata çok abartı olmayan abiye veyaa elbise nerden bulabilirim.
buna ayırdıgın bütçen nedir ona göre bı magaza soyleyeyımhafta sonu kızılaya baktım ama bulamadım. bildiğin bi mağaza varmı? Ulusta nerde bulabilirim.?
Kızılayda bulvarda iş bankasının hemen yanında ( mc donald's ın da 3-5 mağaza aşağısında ) Yalçın mağazası var. Ben ordan almıştım. Çok güzel şeyler var...buna ayırdıgın bütçen nedir ona göre bı magaza soyleyeyım
Kızılayda bulvarda iş bankasının hemen yanında ( mc donald's ın da 3-5 mağaza aşağısında ) Yalçın mağazası var. Ben ordan almıştım. Çok güzel şeyler var...
teşekkürler cansu belki baktığım mağazadır. Ama hafta sonu tekrar bakacam dediğin yere
ulus çıkrıkçılar yokuşunda bu fiyata göre birçok abiye bulabılırsın :) yokusta Altınoğulları var missdefnenın de gelınlıklerını satıyorlar ben kına kıyafetımı oradan 300e almıstım :)
ulus çıkrıkçılar yokuşunda bu fiyata göre birçok abiye bulabılırsın :) yokusta Altınoğulları var missdefnenın de gelınlıklerını satıyorlar ben kına kıyafetımı oradan 300e almıstım :)
canım özelden msj atamıyorum. Çok teşekür ederim bu güzelliğin için
Izmi caddesi taraflarinda olmali yaa ..
kızılayda izmir cad. de taç mağazısından aldım ben yazın başında 175 e orda güzel abiyeler var. 2 mağazası var karşılıklı..
Aklıma baska bı yer gelırse onu da soylerım ozelden :) Anlastık.. optumm
Izmi caddesi taraflarinda olmali yaa ..
kızılayda izmir cad. de taç mağazısından aldım ben yazın başında 175 e orda güzel abiyeler var. 2 mağazası var karşılıklı..
Aklıma baska bı yer gelırse onu da soylerım ozelden :) Anlastık.. optumm
Kızlar sanırım yavaş yavaş abiye almaktan vazgeçiyorum. Kısa şık bir elbise kanıma giriyor
emin ol en güzelini yapıyorsun canım :) hem parana yazık hemde bır daha gıyemezsın abıye alırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?