Acill ankara'da psikatr önerisi

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
Artık bu depresif ruh halimden bıktım.Evde dursam gayet iyiyim hiçbirşeyim yok.Ankara'ya gidince bana bişeyler oluyor ruh halim değişiyor resmen depresif bir ruh halim oluyor.Derste,okulda,serviste aklıma sürekli yaşadığım yerin gezdiğim sokakları,evim,annem,babam,kardeşim geliyor.Bir yurt değiştirdim psikolojim allak bullak oldu.3 yıl aynı devlet yurdunda kaldım şimdi yurdumu değiştirip yarı özel devlet yurduna geçtim.Yurtta da aslına bakarsanız fazla durmadım.Herhalde yurda alışamadım.Yaşadığım yere alışmak için ne yapmam gerekir.Okuldan dönerken yurda gitmek istemiyorum odaya girmek istemiyorum.Yurda yaklaşırken beni bi korku basıyor.yurda geldikten 5 gün sonra oda arkadaşımla karşılaştık hanım banyo yaptı banyo perdesini çekmemiş her taraf göl olmuş tuvaleti kullanacağım canım oraları silersen iyi olur dedim silemem 3 yıl önce bel fıtığı ameliyatı oldum dedi.Burası ortak kullanım alanı o zaman perdeyi çekseydin batırmasaydın dedim.Batırdıysan sileceksin dedim.Temizlik benim görevim değil,dedi.Tabi ben sinirlendim.Rahatsız oluyorum uyardığım için.O yapıyor ben rahatsız oluyorum.Ben aynı şeyi yapsam yerleri öyle bırakmam silerim utanırım çünkü karşıdakine rahatsızlık vereceğim diye.Böyle rahat olmak istiyorum olamıyorum.Hep annem yüzünden böyle hissetmemin nedeni aman karşıdakine rahatsızlık vermeyelim diye bir yere giderdik hep bizi kısıtlardı.Dışarıda oyun oynuyoruz hiç yokken çocuğun birisi bana vurmuş sonra bu çocuk kavga çıkartır annem beni suçlu bulurdu bana kızardı kesni bişey yapmışsındır diye.Halbuki öyle kavgacı,başkalrına vuran bi çocuk değildim.Ben şarkı söyleyen dans eden sanatçı ruhlu bir çocukum.Şimdi de öyleyim.Bişey anlatırdım basit bir olay okulda karşılaştığım bi durum.bana karşı yapılan haksız bir hareket olmuş obu anlatıyorum haklıyım karşıdakini halkı görür ben inanamazdım kaç kişiye anlattım sadece anneme değil ondan önce babama kardeşime anlatmış olurdum onlar beni haklı görürlerdi o yaşadığımo layda annem beni hep haksız görürdü her zaamn aynı şekilde ama. halbuki öyle kötü,kavgacı bir çocuk da değildim.Şimdi yabancı birine bir rahatsızlığım söyleyeceğim gerçekten rahatsız oluyorum çekiniyorum söyleyemiyorum,söylüyorum kendimi sıka sıka söylemesem daha iyi sinir,stres oluyorum söyleyeceğim diye.bana yardım edin.Bu durumdan nasıl kurtulabilirim.Yurda,odaya alışma ve istediklerini rahatça kendini sıkmadan ifade edebilme.

allah acil şifalar versin. madalyon'a gitmeni tavsiye ederim. üstelik sgk ile anlaşmalı. özel istersen nesrin dilbaz senin durumunu çözer bebeğim. muayene ücreti ise 350 tl. madalyon'da bir şebnem hanım vardı. hala durur mu bilmem .. o da iyi bir doktordur.

psikolog psikatr önerileri topiğinin hepsini okudum hereks madalyonu tavisye etmiş sgk anlaşmalı demişsiniz.Ben fatih üniversitesi hastanesinde araştırma görevlisi bir psikatra gidiyordum geçen sene.Ona gittiğimde para vermiyodum diğer iki tane psikatr vardı onlar seansa 75 tl para alıyolardı.Araştırma görevlisi doktordan verim alamadım.Madalyonda şimdi gitsem para vermeden muayene olabilir miyim acaba?Biliyo musunuz?^59 tl benim için çok bi para.

Ben madalyon'u sgk karsiliyor diye biliyorum ama Sanirim belli bir oranini oduyorsun. Fatih unv. hastanesinde de hoca degilse doktor 30 lira oduyorsun. madalyon'u nette numarasini bulabilirsin bence ara bir sor oyle git.ne kadar odeyecegini soylerler sana.

aradım zaten 20 tl aradaki fark dediler.Ben madalyonda hangi doktora gitsem onu düşünüyorum.en çok hangisinden verim alabilirim.

aradım zaten 20 tl aradaki fark dediler.Ben madalyonda hangi doktora gitsem onu düşünüyorum.en çok hangisinden verim alabilirim.

canım benim afedersin geç cevapladım kusura bakma lütfn. Ben orada şebnem hanıma gitmiştim. doğru teşhis ve doğru ilaçla başlamıştı tedaviye.

canım benim afedersin geç cevapladım kusura bakma lütfn. Ben orada şebnem hanıma gitmiştim. doğru teşhis ve doğru ilaçla başlamıştı tedaviye.
nereden biliyorsun doğru teşhisle başlattığını iyileştin mi?Ha bu arada madalyonu aradım bazı doktorları devlet karşılamazken Gülseren buğdaycıoğlu özel bölümdeo lanları karşılamıyormuş poliklinik bölümde olanları karşılıyormuş ama bu topicte tavsiye edilen doktorlar özel bölümde gülseren buğdaycığlu olsun,uğur ergün olsun.Acaba poliklinik bölümünde hangi psikatra gitsem hangisi iyidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…